FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

HOTEL PLATINIA

contacteaza Vezi telefon

HOTEL PLATINIA

VACANTE
\

HOTEL PLATINIA

nr identificare: 895

Detalii:

tip: Hotel
Stele: 5*
Etaj: s+p+m+10etaje+penthouse
Check-in oricand dupa:14:00
Check-out pana la:12:00
Transfer de la/sau la Aeroport :DA
camere: 121

localizare:

oras: Cluj, Cluj-Napoca
cartier: Cluj Arena
Vezi harta
reprezentant:
Hotel PLATINIA

Despre
HOTEL Platinia, cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania, oferă tuturor oaspeților săi o experiență autentică a luxului. Designul hotelului Platinia este unul contemporan, cu discrete note industriale, combinand intr-o manieră aparte materiale de calitate și finisaje prețioase, cu frumusețea brută a betonului aparent.Situat in apropierea stadionului Cluj Arena, a Sălii Polivalente și a celor mai importante obiective turistice din Cluj-Napoca

Hotelul Platinia dispune de 121 de apartamente spațioase, cu suprafața pornind de la 55 mp și care poate ajunge pina la 320 mp pentru penthouse-ul de la ultimul etaj. Fiecare apartament beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet. Practic, toate apartamentele oferă un confort aparte in utilizarea acestora ca funcțiuni de hotel, dar in același timp sunt cat se poate de potrivite și ca funcțiuni de birou, avand complet separată zona de dormit de zona de lucru.


Nr camere:121
Etaj:s+p+m+10etaje+penthouse

Restaurant: DA
Sala sport: DA
Spa:DA
Piscina:-
Sauna:DA
Wifi:DA
Terasa:DA
Teren tenis:-

Parcare:DA
Aproape Aeroport:DA
Aer conditionat:DA
Vedere mare:-
Aproape mare:-
Aproape partie:

Video:


Harta:
reprezentant:
Hotel PLATINIA

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.