FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Lebăda Lake Residence

contacteaza Vezi telefon

Lebăda Lake Residence

PROIECT NOU

Lebăda Lake Residence

nr identificare: 1016760

Pret de la: 85.000EUR
Pret pana la: 286.000EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Pantelimon
Vezi harta
reprezentant:
Andrei Gradirau

Lebăda Lake Residence
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2025
Nr. camere: 1-4
Nr. dormitoare: 1-3
Nr. etaje: S+P+9


Detalii principale
Lebăda Lake Residence nu este doar un complex exclusivist amplasat lângă București, ci un spațiu special conceput pentru a dezvolta o întreagă comunitate care să se bucure în fiecare zi calitatea aerului și de natură ca relaxarea unei vacanțe petrecute chiar în intimitatea casei.

Situat în zona de Est a Capitalei, pe malul Lacului Pantelimon, Lebăda Lake Residence oferă locatarilor săi o oază de liniște și un spectacol de peisaje format de frumusețile naturii în fiecare sezon.

E de ajuns o scurtă vizită pentru vizionarea ansamblului rezidențial, ca să fii impresionat de beneficiile oferite. Amplasamentul deosebit, arhitectura exterioară, apartamentele cu terase spațioase, toate cu vedere la lac și la pădure, precum și calitatea materialelor utilizate pentru rezistența construcției, sunt câteva dintre caracteristicile care te vor cuceri pe loc.

Proiectul inedit este format pe un teren de peste 43000 mp, care va cuprinde în total 10 clădiri rezidențiale cu 552 de apartamente și spații comerciale, zone verzi și de recreere, dar și o zonă de promenadă pe malul lacului. Acesta va fi construit în două etape, prima fiind cea care cuprinde 5 blocuri pe lac cu 300 de apartamente.

Fiecare clădire atrage prin designul elegant, în stil mediteranean, în timp ce structura permite ca fiecare etaj să beneficieze de terase spațioase și intime pentru fiecare rezident.

Opțiunile disponibile sunt: garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere și penthouse-uri construite începând cu etajul 4, care au terase de circa 100 mp, cu vedere panoramică pe lac.

De asemenea, complexul dispune de locuri de parcare suficiente atât pentru locatari, cât și pentru vizitatori.

Lebăda Lake Residence este alegerea ideală pentru a investi în bunăstarea ta.


Descriere Proiect
Proprietarii apartamentelor de lux din Lebăda Lake Residence pot sta liniștiți. Iată de ce pereții de oțel folosiți la construcție sunt esențiali: 1. Rezistența la cutremure: În timpul unui cutremur, clădirile sunt supuse unor forțe de torsiune semnificative. Pereții de oțel pot absorbi și distribui aceste forțe, prevenind deformarea și deteriorarea structurii. 2. Durabilitate și longevitate: Oțelul este un material extrem de durabil, care nu se deteriorează ușor în timp. Acest lucru asigură că pereții de oțel vor oferi protecție și stabilitate clădirii pe parcursul multor decenii. 3. Flexibilitate: Oțelul are capacitatea de a se deforma într-o anumită măsură fără a se rupe. Această flexibilitate este crucială pentru a permite clădirii să se miște ușor în timpul unui cutremur, reducând riscul de avarii structurale majore. Nu doar pereții de oțel reprezintă un motiv de relaxare pentru proprietarii din Lebăda Lake Residence. “Cel mai important perete al construcției pornește de la nivelul subsolului și ajunge până la etajul 7. Ranforsările orizontale sunt reprezentate de bare cu diametrul de 14 mm, dar care asigură capacitatea peretului prin înălțimea sa, de la subsol până la etajul al șaptelea”, a completat Aimilios Delenikas.


Facilitati
Amplasarea strategică

Lebăda Lake Residence se află în zona estică a Bucureștiului, pe malul Lacului Pantelimon și oferă un cadru natural deosebit. Un avantaj pentru cei care cumpără apartamente noi aici este proximitatea sa față de centrul orașului și de locurile care oferă atât relaxare, dar asigură și necesarul unei vieți normale. Cu mașina sau cu transportul public, rezidenții se pot bucura de toate facilitățile și atracțiile pe care le oferă centrul Bucureștiului.

Accesibilitate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Lebăda Lake Residence este accesibilitatea sa excelentă. Complexul se află la doar 11 kilometri de Centrul Vechi al Capitalei. Adică, maximum jumătate de oră cu mașina. Cei care vor să vadă un meci pe Arena Națională, de exemplu, fac aproximativ 20 de minute până la cel mai mare stadion al țării.

Cel mai apropiat mall este la nici 6.5 km de Lebăda Lake Residence. Acolo se găsesc restaurante pentru toate gusturile, supermarketuri, farmacii și cinematografe. Un mare magazin de bricolaj este situat la 4 km de complexul de pe malul Lacului Pantelimon. De asemenea, accesul la autostrada A1 este rapid și ușor, ceea ce face călătoriile în afara orașului sau către alte zone ale Bucureștiului să fie extrem de convenabile. Dacă vreți să vă deplasați cu metroul, mergeți 7-8 minute cu mașina până la stația Pantelimon.

Atracții în apropiere

Chiar dacă Lebăda Lake Residence este aproape de centrul orașului, rezidenții beneficiază și de numeroase atracții și facilități în proximitatea complexului. Complexul este situat într-o zonă cu multiple parcuri și zone verzi, oferind oportunități pentru plimbări și activități în aer liber. Acest cadru natural oferă un refugiu perfect de la agitația urbană și permite locuitorilor să se relaxeze și să se reconecteze cu natura.

Lebăda Lake Residence reprezintă o oportunitate unică pentru cei care doresc să trăiască aproape de centrul Bucureștiului, dar să se bucure totodată de liniștea și frumusețea unei vieți la malul lacului. Cu acces rapid la toate facilitățile orașului și cu un cadru natural spectaculos, acest complex rezidențial oferă echilibrul perfect între agitația urbană și relaxare. Este locul în care confortul modern și natura se întâlnesc pentru a crea un stil de viață de excepție.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
32.75 1 85.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
53.75 2 117.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
69.1 3 155.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
73.1 3 260.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
128.2 4 418.000 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Andrei Gradirau

Lebăda Lake Residence
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.