FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Marina Tower Mamaia

contacteaza Vezi telefon

Marina Tower Mamaia

PROIECT NOU

Marina Tower Mamaia

nr identificare: 887646

Pret de la: 200.000EUR
Pret pana la: 0EUR + TVA

localizare:

oras: Constanța, Mamaia
cartier: Mamaia Cluburi
Vezi harta
reprezentant:
Marina Tower

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2024
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. etaje: S+P+15


Detalii principale
MARINA TOWER

APARTAMENTE MUST-HAVE ÎN PRIM-PLANUL CLUBURILOR EXCLUSIVISTE DIN MAMAIA
APARTAMENTE PREMIUM cu plaja privata si vedere directa la mare .Descriere Proiect
THE BEST OR MORE Apreciezi cele mai fine plăceri ale vieții și vrei să te bucuri de un stil de viață rafinat. Pentru tine, am conceput Marina Tower, un proiect exclusivist ce poartă semnătura Alpha Builders. Situat pe malul mării, între cele mai renumite cluburi din Mamaia, acest imobil cu 15 etaje de lângă Nuba Beach Club, este inspirat de vibe-ul zonei exclusiviste de clubbing de pe litoral și oferă o priveliște impresionantă asupra Mării Negre și Lacului Siutghiol. YOUR HEALTH OASIS Creăm pentru tine o adevărată oază de relaxare și sănătate la parterul Marina Tower. Sala modernă de fitness și centrul SPA cu saună și salină te vor răsfăța de fiecare dată. Sala de fitness îți pune la dispoziție aparatură de ultimă generație și facilități de cea mai înaltă calitate într-o ambianță menită să-ți bucure simțurile.


Facilitati
MUST-HAVE APARTMENTS
Pentru colecționari de experiențe și investitori inspirați, Marina Tower oferă apartamente moderne cu terase spațioase, priveliști impresionante asupra Mării Negre, Lacului Siutghiol și stațiunii Mamaia.
IN THE SPOTLIGHT
Marina Tower este în centrul distracției din Mamaia, în cea mai exclusivistă zonă de pe litoralul românesc. Marina Tower este situat la 1 m de plajă, între cluburile din nordul stațiunii Mamaia precum Nuba Beach Club, Breeze, LOFT Club, EGO Club, Fratelli Beach & Club. În imediata apropiere se regăsesc unele dintre cele mai atractive plaje din Mamaia, precum Cabo Beach sau Plaja H2O, numeroase restaurante și baruri cu program estival și program permanent.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Marina Tower

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.