FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Nubia Astare | Un modern Penthouse cu vedere panoramica | Comision 0%

contacteaza Vezi telefon

Nubia Astare | Un modern Penthouse cu vedere panoramica | Comision 0%

DE VANZARE
\ 669.888EUR

Nubia Astare | Un modern Penthouse cu vedere panoramica | Comision 0%

nr identificare: 885252

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 4
suprafata: 235 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Atunci cand rafinamentul este luat in seama in orice aspect al unei locuinte, rezultatul este uimitor de frumos.
Iar acest rafinament poate fi obtinut si in stiluri de design interior indraznete, precum cel modern cu influente retro ale impresionantului duplex pe care urmeaza sa vi-l prezentam.
Nubia Astare a fost recent renovat si amenajat integral, oferind pana si celor mai exigenti ochi o priveliste fermecatoare atat in interior, cat si la exterior. Situat intr-un imobil rezidential construit in 2008, din zona Herastrau-Satul Francez, apartamentul are o suprafata totala de 223 mp si o terasa individuale de 70 mp.
Compartimentarea interioara este pe doua nivele ce comunica printr-o scara interioara:
- nivelul 1: hol intrare cu scara interioara cu deschidere larga, baie, camera (birou/dormitor), dormitor matrimonial cu camera dressing, baie si balcon, dormitor cu baie proprie.
- nivelul 2: living, dinning, bucatarie open space, baie, terasa amenajata cu spatiu verde, Jacuzzi si Sauna.

Acest duplex pare sa aiba absolut totul pentru ca etichete pretentioase precum "lux" si "exclusivist" sa nu fie cuvinte goale, aruncate doar pentru a atrage cateva priviri curioase. Cu adevarat, luxul este luat in serios pornind de la plintele parchetului, la cromatica aleasa pentru design-ul interior si pana la amenajarea saunei. Mobilierul este creat in linii simple, cu piese de accent cromatic sa de stil antagonic, demonstrand in cel mai rafinat mod co-existenta armonioasa a stilului modern cu accentele retro.

Terasa la care veti avea acces exclusiv este, in sine, o componenta demna de mentionat: 70 mp de spatiu cu o fascinanta vedere panoramica. Putine sunt proprietatile in Bucuresti ce ar putea egala acest beneficiu!

Zona in care este amplasat imobilul dispune de numeroase facilitati (scoala, gradinita, restaurante, magazine, parc, sala de fitness, cabinete medicale, sedii bancare), iar optional puteti dispune de doua locuri de parcare subterana cu 25.000 euro/loc.

Ar mai fi foarte multe de spus despre Nubia Astare si toate la superlativ, dar o simpla vizita poate face mai mult decat 1000 de cuvinte. Va invitam bucurosi, asadar, sa vizionati acest impresionant penthouse. Va va face placere sa ii spuneti pe viitor "Acasa".

Certificat Energetic - Clasa A

caracteristici:

Suprafata utila: 235MP
Suprafata construita: 300MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 3

Etaj: 5
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2009

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.