FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

OBA Tower Mamaia Nord

contacteaza Vezi telefon

OBA Tower Mamaia Nord

PROIECT NOU

OBA Tower Mamaia Nord

nr identificare: 888623

localizare:

oras: Constanța, Mamaia
cartier: MAMAIA Nord
Vezi harta
reprezentant:
OBA Different By Luxury

OBA Different By Luxury
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2024
Nr. camere: 1-2
Nr. dormitoare: 1
Nr. etaje: S+P+10


Detalii principale
Suntem unii dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Mamaia Nord, cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor și cu scopul principal de a oferi comunității noastre CONFORT, SIGURANȚĂ și CONDIȚII PREMIUM de locuire.

Pentru a atinge standardele de confort dorite de clienții noștri, colaborăm cu un număr mare de profesioniști, de la arhitecți creativi la ingineri pricepuți, luăm în calcul nevoile fiecărei zone unde construim și ne asigurăm că fiecare clădire este formată din apartamente proiectate pentru un spectru larg de nevoi și totodată la un nivel ridicat din punct de vedere calitativ.

Continuăm să ne perfecționăm, ne dorim și participăm activ la crearea unui mediu sigur și corect pe piața imobiliară, utilizând exclusiv materiale din gama premium, ne dezvoltăm din ce în ce mai mult, pe măsură ce începem proiecte noi și suntem permanent în competiție cu noi înșine!


Descriere Proiect
O.B.A DIFFERENT BY LUXURY te poate ajuta sa-ți recuperezi investiția! Un apartament de vacanță este una dintre cele mai bune investiții. Va puteti bucura de concediul dumneavoastră în confortul propriului cămin. Totodata el va poate genera venituri prin activitați de închiriere. Nu aveți timpul necesar pentru administrarea acestor activități? O.B.A DIFFERENT BY LUXURY poate veni în sprijinul dumneavoastră, oferindu-vă servicii de administare profesionale cu privire la închirierea apartamentului în regim hotelier. Putem promova simultan pe cele mai mari platforme de rezervări pentru a maxi­miza câștigul, respectiv să administrăm apartamentul în mod profesional 24h/7.


Facilitati
Construcție și finisaje premium

Fatadă ventilată

Marmură granit

Plăci ceramice

Tavane extensibile lucioase

Centrală termică

Încălzire pardoseală

Băi cu marmură

Aer condiționat

Spații verzi

Spații comune cu granit

Stație de încărcat auto

Parcare cu barieră

OBA different by luxury nu este un simplu dezvoltator imobiliar, este o companie de top ce asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități din domeniul construcțiilor civile și industriale.
Suntem specializați în lucrări de construcții cu predare la cheie, altfel spus în construcția de clădiri complet finisate la interior și exterior, cu instalații electrice, sanitare și termice incluse.
Ne ghidăm toate proiectele pe metode de lucru bazate pe seriozitate, profesionalism, respectarea termenilor contractuali de începere și finalizare a lucrărilor și nu în ultimul rând, pe CALITATE, aceasta fiind elementul definitor în tot ceea ce facem!


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
56.6 1 81.633 Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
67.5 2 108.032 Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
90.5 2 108.672 Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
90.56 2 130.406 Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
90.4 2 144.784 Vezi schita
Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
OBA Different By Luxury

OBA Different By Luxury
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.