FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

OLIMP TOWER

PROIECT NOU

OLIMP TOWER

nr identificare: 940495

Pret de la: 143.000EUR
Pret pana la: 0EUR + TVA

localizare:

oras: Constanța, Olimp
cartier: OLIMP
Vezi harta
reprezentant:
Marina Tower

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2025
Nr. camere: 1-2
Nr. dormitoare: 1
Nr. etaje: S+P+21

Suprafata: 57 la 69

Detalii principale
Olimp Tower îmbină stilul de viață urban cu apropierea de natură, fiind situat între Marea Neagră și Pădurea Comorova. De la terasele celor 21 de etaje, te bucuri zilnic de răsărituri superbe, de albastrul valurilor și de adierea blândă a vântului.
Descriere Proiect
Olimp Tower va oferi rezidenților o serie impresionantă de facilități premium. Parterul clădirii va acomoda un restaurant fine dining, un wine bar cu băuturi exclusiviste, un centru SPA cu saună, masaj și salină, o sală de fitness și o piscină semi olimpică exterioară. Complexul va include, de asemenea, o sală de conferințe. Etajul 21 va oferi o experiență memorabilă la 70 de metri înălțime cu cele 2 baruri cu terase și o zonă cu jacuzzi în aer liber. Nu în ultimul rând, pasarela belvedere va oferi o perspectivă de 360 de grade și o consolă cu podea din sticlă pentru amatorii de senzații tari.


Facilitati
Olimp Tower se află în prima linie la mare, în dreptul plajei Moussay Beach Club și la câteva sute de metri de cunoscuta cherhana Popasul Pescarilor.

Amplasarea privilegiată a proiectului între Marea Neagră și pădurea Comorova va oferi rezidenților liniște și o calitate superioară a aerului influențat de aerosolii mării și de vegetația luxuriantă.

Folosim beton de calitate superioară, aditivat cu plastifianți, elastifianți și hidroizolanți

Construcție pe cadre de beton cu zidărie din BCA

Izolație exterioară de 10 cm și tencuială decorativă siliconică

Pereți tencuiți mecanizat

Pardoseli la nivel de șapă

Tâmplărie aluminiu

Ușă metalică antiefracție la intrarea în locuință

Instalație electrică cu doze modulare Gewiss

Instalație sanitară realizată din PEX

Racordul de gaz la ușăVideo:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Marina Tower

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.