FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Penthouse 4 camere - Floreasca/Rahmaninov 38 - Comision 0%

contacteaza Vezi telefon

Penthouse 4 camere - Floreasca/Rahmaninov 38 - Comision 0%

DE VANZARE
\ 1.260.330EUR +TVA

Penthouse 4 camere - Floreasca/Rahmaninov 38 - Comision 0%

nr identificare: 871557

Detalii:

tip: Apartament
camere: 4
suprafata: 159.85 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Floreasca
Vezi harta
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Despre proprietate

Pentru gusturile care nu cunosc demodarea, pentru eleganța ce abundă într-un spațiu care nu se lasă molipsit de clasic, de intenții care se reiau, dar nu se repetă, pe scurt: Rahmaninov 38.
Un ansamblu rezidențial cu o interpretare proprie, o compoziție de idei și stiluri, noul tău apartament surprinde notele înalte, dar și joase, ale unui loc în care indiferent de momentul zilei, te vei regăsi exact așa cum ești tu.

Situat în zona de nord a Bucureștiului, pe strada cu același nume, proiectul se distinge printr-o interpretare proprie, o compoziție inovativă de idei și stiluri, aducând în prim-plan defilarea distinctă a apartamentelor sale cu 2, 3 și 4 camere.
Compartimentarea excelentă a spațiului, ferestrele largi privite ca portative de lumină, dar și zona extrem de ofertantă prin manifestul rafinat al stilului tău de viață, la noi te vei putea bucura de toate.

Cu o ambianță imponderabilă, dar plină de sensuri și personalitate, proiectul Rahmaninov 38 te așteaptă să îți regăsești stilul pe care îl cauți, dar și registrul din care vrei ca timpul pentru tine și familia ta să se materializeze.

In acest caz este vorba de un penthouse care dispune de 160 mp utili si 234mp de terasa, La interior regasim 4 camere, livingul si 3 dormitoare. Doua dintre domitoare vin cu propriul dressing. Al treilea dormitor ramane la alegerea ta daca vreti sa-l transformati in birou sau de ce nu, sala de fitness. Grupurile sanitare sunt 3 la numar. De pe terasa beneficiezi de un view amplu atat spre Lacul Floreasca cat si spre Parcul Verdi dar daca vrei si tu sa aflii toate beneficiile terasei extrem de mare, nu ezita in a programa o vizita.

caracteristici:

Suprafata utila: 159.85MP
Suprafata construita: 174MP
Nr. camere: 4

Etaj: 8
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2020

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.