FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Penthouse Cluj Napoca 5 camere

contacteaza Vezi telefon

Penthouse Cluj Napoca 5 camere

DE VANZARE
\ 650.000EUR +TVA

Penthouse Cluj Napoca 5 camere

nr identificare: 888957

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 5
suprafata: 226 MP (utili)

localizare:

oras: Cluj, Cluj-Napoca
cartier: Manastur
Vezi harta
reprezentant:
West City Tower

Despre proprietate

Penthouse duplex Cluj Napoca, unicat in primul Zgarie-Nori din Romania, la etajul 24 si 25 .
Iubim înălțimile. Așa că am rămas cu picioarele pe pământ, dar cu capul în nori. La propriu !

West City Tower provoacă spiritul urban și definițiile arhitectonice. Este pentru prima dată când „zgârie-nori” nu mai este doar un termen din dicționar, ci devine o construcție specială care privește cu mândrie către vest. Este un acasă dedicat aventurierilor urbani, celor cu spirit cosmopolit, care caută un loc emblematic, plin de inovații.

West City Tower este situat în orașul Cluj-Napoca, pe Calea Florești nr. 139. Cu o arhitectură circulară și foarte multe suprafețe vitrate, acesta este cel mai înalt bloc de locuințe din România. Se ridică desupra orașului cu 25 de etaje, 5 etaje de parcare, spațiu de joacă pentru copii, 182 apartamente cu panoramă deosebită cu 1, 2, 3 camere si 4 penthouse-uri cu 5 camere. Imobilul dispune de două lifturi de interior ce coboară până în parking, la cele două subsoluri și trei demisoluri. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegei etajul.
La exterior, pentru o priveliște care îți taie respirația, cladirea a fost echipată cu un lift panoramic unic în Cluj-Napoca. Poți privi Clujul cu alți ochi, în ascensiune!


Structura de rezistenţă a cladirii este proiectată în conformitate cu cele mai înalte standarde şi cu respectarea tuturor obligatiilor impuse de legislaţia şi normativele tehnice în vigoare, fiind o structură de beton armat, cu inchidere perimetrală din caramidă şi compartimentări uşoare.
Partea de fundaţie a structurii de rezistenţă este realizată în sistem top-down, lucrare de mare complexitate și cu soluții tehnice inovatoare.

caracteristici:

Suprafata utila: 226MP
Suprafata construita: 240MP
Nr. camere: 5
Nr. dormitoare: 4
Nr. terase: 2
Nr. bai:

Etaj: 24-25
Locuri parcare:
Parcare: Interior
Compartimentat: decomandat
Orientare: Sud Est
An constructie: 2022
An renovare:

Specificatii:

Finisaje: Gresie , Faianta, Piatra, Parchet

Tamplarie: Aluminiu

Bucatarie: Nemobilata

Incalizire: Centrala Imobil

Mobilat: Nemobilat

Facilitati: Administrare, Paza, Spa , market

Documente: Cadastru, Intabulare, Certificat Energetic, Certificat Fiscal

Video:


Harta:
reprezentant:
West City Tower

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.