FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Penthouse exclusivist situat ultracentral

contacteaza Vezi telefon

Penthouse exclusivist situat ultracentral

DE VANZARE
\ 699.900EUR

Penthouse exclusivist situat ultracentral

nr identificare: 890621

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 3
suprafata: 400 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Batistei
Vezi harta
reprezentant:
Tanase Ciprian

Despre proprietate

Va propun spre achiziționare cel mai dorit penthouse situat în plin centrul Bucureștiului într-unul dintre cele mai exclusiviste și intime proiecte - o clădire de tip boutique proiectată de către o firmă de arhitectură consacrată.
Aflat într-un imobil nou, construit în anul 2016, vă veți bucura de cele mai moderne dotări și finisaje, având printre altele: ascensor "inteligent", sitem de electroconvertoare, aer condiționat centralizat, sistem centralizat de răcire (de tip VRV), încălzire prin pardoseală, tâmplărie aluminiu SCHUCO cu geamuri de 3 foi.
Penthouse-ul este compus din 3 camere, cu finisaje și materiale premium, având o suprafață de 120 mp utili, la care se adauga 180mp de terasă (structurata pe 2 nivele) și loc de parcare la subteran+camera depozitare 11mp.

Proprietatea reprezintă soluția ideală pentru o familie activă, fiind situată strategic și având numeroase mijloace de transport în comun, parcuri, instituții bancare, supermarket-uri.

Imobilul dispune de pază permanentă, dar și de un sistem ultramodern de supraveghere video.

caracteristici:

Suprafata utila: 400MP
Suprafata construita: 400MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 4
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2016

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Tanase Ciprian

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.