FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

PIPERA 46

PROIECT NOU

PIPERA 46

nr identificare: 873273

Pret de la: 159.000EUR
Pret pana la: 690.000EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: PIPERA
Vezi harta
reprezentant:
PIPERA 46

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2021
Nr. camere: 2-3-5
Nr. dormitoare: 1-2-4


Detalii principale
Acasă prinde tot mai mult contur și ne-am gândit că ți-ar plăcea să afli. Știm că Pipera 46 ți-a atras atenția, așa că ne dorim să te anunțăm că lucrările au avansat frumos, iar în decembrie-ianuarie livrăm zâmbete pe bulevardul Pipera, la numărul 46.

Îți aducem aminte că proiectul dispune de 11 apartamente spațioase cu două și trei camere, la care se adaugă un penthouse cu cinci camere, cu finisaje de calitate premium. Dacă ești încă în căutarea unui loc căruia să-i spui acasă, îți recomandăm să te grăbești pentru a putea alege apartamentul potrivit pentru tine.Descriere Proiect
Structură de beton armat, proiectate și executate după ultimele norme de proiectare și execuție, astfel încât să se asigure un standard ridicat de calitate și siguranță. Fațada – cărămidă aparentă din argilă Klinker România, producție Germania, un produs complet natural și ecologic care împreună cu termosistemul creează climatul perfect, atât din punct de vedere termic, cât și fonic. Oferă garanție 30 ani și 90 ani durată de viață. Placare decorativă cu panouri din aluminiu compozit Geplast Alucobond Plus, gama Urban Termoizolație cu polistiren expandat 10 cm Caparol Dalmatina Hidroizolație exterioară Soprema Compartimentări interioare din cărămidă antiseismică Porotherm 25 cm și rigips pentru o bună izolare fonică Tâmplăria de aluminiu este furnizată de Reynaers Belgia – Masterline, 8 high isolation, balamale ascunse și mânere vopsite la culoarea tâmplăriei, geam antiefracție, 4 seasons 6mm exterior securizat KN 166 (protecție solară), bagheta warm edge, coeficient pentru sticlă 0.6; SGG COOL – LITE KN 166 II este o sticlă selectivă cu o protecţie solară avansată, asigurând, în același timp, izolare termică excelentă și un aport ridicat de lumină naturală. Astfel, pierderile de căldură pe timpul iernii sunt reduse considerabil, iar pe perioada verilor fierbinţi, interioarele sunt mult mai confortabile, mai răcoroase, reducându-se utilizarea aparatelor de aer condiţionat sau ventilaţie. Le-am oferit un interes aparte deoarece ne-am dorit suprafețe mari vitrate care să completeze sistemul Smart Home prin creșterea confortului termic și economisirea energiei termice în cadrul locuinței. Balustradă din fier/metalică zincată, vopsită în câmp electrostatic Planul electric este pregătit și pentru opțiunea sistemelor de umbrire interioare și exterioare. Locuri de parcare spațioase la subsol. Accesul către parcarea subterană se realizează printr-un sistem de 2 ascensoare pentru vehicule. Lift intern de acces (pentru 6 persoane) de viteză, cu timp de așteptare redus Lobby finisat cu materiale de lux tip marmură și ceramică Curtea interioară este realizată prin proiectare peisagistică, fiind prevăzută cu spații de relaxare, bambuși, oglindă de apă.


Facilitati
Suprafețele generoase și finisajele premium sunt cadrul ideal unde tu poți defini stilul casei tale.

Centrală termică individuală Viessmann
Living + dining Open Space
Obiecte sanitare Scarabeo Italia, Laufen Elveția și Hidrobox Spania
Baterii sanitare Gessi Italia și Bruma Portugalia
Instalația sanitară este realizată prin alimentare cu apa FV – Plast Cehia
Prize și întrerupătoare Bticino Italia
Lobby finisat cu materiale de lux tip marmură și ceramică
Parchet lemn masiv triplu stratificat, brand Karelia Finlanda
Uși intrare Pinum (Alias) – blindate, antiefracție, izolate termic și acustic
Uși interioare Pinum (Filo Muro), manufacturate în Italia – cu balamale ascunse și broască magnetică
Ceramică Italia – Lastre Mirage Jewels Collection
Sistem de climatizare multisplit DAIKIN Japonia cu control WI-FI
Încălzire în pardoseală REHAU Germania cu sistem de reglare digital
Videointerfon 7 inch color Bticino Italia
Toate apartamentele sunt dotate cu 2 grupuri sanitare și dressing-uri individuale. Apartamentele beneficiază de contorizare individuală.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
109 2 159.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
132 2 174.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
176 3 237.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
361 5 690.000 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
PIPERA 46

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.