FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Primavera Residence | Apartament duplex | Loc parcare inclus | Primaverii

contacteaza Vezi telefon

Primavera Residence | Apartament duplex | Loc parcare inclus | Primaverii

DE VANZARE
\ 657.000EUR

Primavera Residence | Apartament duplex | Loc parcare inclus | Primaverii

nr identificare: 870823

Detalii:

tip: Apartament
camere: 5
suprafata: 175 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Primaverii
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Cum ati decora un living de 42 mp si ce povesti s-ar spune in jurul semineului?
Cum v-ati imagina viata intr-un duplex de 250 mp, intr-o cladire finalizata in anul 2012? Acest vis frumos poate deveni realitate si nu vom spune asta cu accentul vanzatorilor de teleshopping.

Motivul pentru care va recomandam sa vizionati aceasta proprietate este simplu: apreciem calitatea in orice forma a ei.
De data aceasta, a luat forma unui apartament cu 5 camere, 4 bai, 3 balcoane, 2 locuri de parcare si 1 garaj. In forma aceasta a pornit si numaratoarea inversa catre noi inceputuri - mai bune.
Situat in cartierul Primaverii, inconjurat de liniste, verdeata si bun gust, imobilul in care se afla Primavera Residence cuprinde 13 unitati rezidentiale, este prevazut cu parcare subterana si beneficiaza de toate facilitatile unui consum eficient de energie.
In pretul de vanzare al apartamentului este inclusa o boxa la subsol,un loc de parcare si accesul catre gradina interioara a cladirii. Cele 3 balcoane si terasa de 31 mp vor oferi deschidere cu vedere spre parcul Bordei- Herastrau si piata Charles de Gaulle. Fiind la etajul 6 al cladirii, nu veti avea o asemenea vedere obstructionata de copaci sau alte imobile, iar rezultatul este cu adevarat spectaculos intrucat aceasta este una din cele mai frumoase si bine cotate zone ale Bucurestiului.

In ceea ce priveste interiorul si finisajele pentru care proprietarii duplexului au optat spre a-si spori confortul, acestea sunt de o calitate superioara si pun accentul pe imbinarea eleganta intre diferite tipuri de materiale.

Interiorul apartamentului este generos, se desfasoara pe 2 etaje si are o suprafata utila de 175mp. Materialele folosite la finisarea interiorului cuprind: parchet masiv, piatra naturala, ferestre cu geam termopan-timplarie aluminiu, obiecte sanitare
din gama de lux. Bucataria este mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica (mobilier pe comada si electrocasnice Franke).

Suprafata totala a apartamentului este de 212mp, este prevazut cu o superba scara interioara, iar compartimentarea este facuta dupa cum urmeaza:
- 5 camere (living cu semineu + 4 dormitoare),
- 1 bucatarie,
- 4 bai , 1 toaleta de serviciu
- 1 terasa
-3 balcoane
Certificat Energetic - Clasa A

Intreaga locuinta este luminoasa si foarte placuta, ferestrele mari oferind o vedere panoramica deschisa, cu orientare spre spatiile verzi. Terasele sunt functionale, sunt suficient de spatioase fiecare in parte si pot fi amenajate cu mobilier.

Toate acestea fac din Primavera Residence o ocazie in piata imobiliara.
Al doilea loc de parcare se poate achizitiona separat.

caracteristici:

Suprafata utila: 175MP
Suprafata construita: 250MP
Nr. camere: 5
Nr. dormitoare: 4
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 4

Etaj: 4
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2012

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.