FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Proiect cu stil - arhitectura toscana

contacteaza Vezi telefon

Proiect cu stil - arhitectura toscana

DE VANZARE
548.000EUR

Proiect cu stil - arhitectura toscana

nr identificare: 12853

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 4
suprafata: 248 MP (utili)

localizare:

oras: Timiș, Timișoara
cartier: Nord
Vezi harta
reprezentant:
Schiopota Simona

Despre proprietate

Locuinta satisface atat exigentele si nevoile unei familii in privinta spatiului de locuit, intrunind in acelasi timp calitatile estetice ale unei locuinte moderne, cu o arhitectura aparte in care elementele arhitecturii toscane se imbina subtil cu liniile curate si rafinate ale arhitecturii moderne.
Arhitectura rustica si sofisticata se incadreaza perfect in contextul fizic in care a fost gandita.
Stilul decorativ si subtil ce invesmanteaza exteriorul este doar o continuare a interiorului cladirii, unde introducerea de culori vibrante ale rasaritului si cele vii stralucitoare ale apusului toscan se face prin alegerea cu atentie a tuturor detaliilor si materialelor folosite.
Relatiile intre spatiile interioare sunt facute dupa o ierarhie fireasca, iar zona de zi este clar separat de zona de noapte.
Distributia incaperilor la parter se face prin intermediul holului de acces, ce ne duce catre un living generos, primitor, deschis spre terasa si gradina, ce are ca element de prestanta semineul din marmura alba in jurul caruia se realizeaza amenajarea interioara, inspre care se deschide o bucatarie spatioasa, luminoasa, cu suprafete vitrate mari, ce incadreaza peisajul exterior.
Dintrun hol luminos, se face accesul catre etaj unde se gasesc spatiile intime. Cele 3 dormitoare de la etaj au dimensiuni generoase, doua avand baie comuna, iar cel matrimonial cu baie si dressing.

Arhitectura nu se opreste insa la cladirea in sine, se continua cu amenajarea exterioara.

Designul proprietatii este completat de o piscina rectangulara de dimenisuni de 8 metri pe 4 metri, cu o adancime de 1,55 m, incalzita cu ajutorul pompelor de caldura.

Locuinta este dotata cu sistem de alarma pe senzori de miscare pe interior, camere video pe exterior cu senzori infrarosu.

Se vinde complet mobilata si utilata.

caracteristici:

Suprafata utila: 248MP
Suprafata construita: 375MP
An constructie: 2014
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 3

Nr. bucatarii: 1
Nr. balcoane: 2
Locuri parcare: 2

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Schiopota Simona

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.