FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Romana, vila cu arhitectura Brancoveneasca. Ideal birou, institutie.

contacteaza Vezi telefon

Romana, vila cu arhitectura Brancoveneasca. Ideal birou, institutie.

DE VANZARE
\ 2.500.000EUR +TVA

Romana, vila cu arhitectura Brancoveneasca. Ideal birou, institutie.

nr identificare: 881112

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 14
suprafata: 940 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Romana
Vezi harta
reprezentant:
Popescu Oana

Despre proprietate

Piata Romana-Lahovari , vila construita de dr. Doljanu in stil arhitectural brancovenesc in 1927, a fost consolidata, restaurata si extinsa cu pastrarea tuturor detaliilor de arhitectura. Lucrarile de constructie s-au desfasurat in perioada 2018-2019.

La parter a fost reconditionata biblioteca originala de stejar din 1927. Aria desfasurata totala a constructiei S+ P+1+M este de 937mp. Exista 6 grupuri sanitare , cate doua pe fiecare nivel in zona casei scarii.

Spatiile interioare au fost reconfigurate pe stil open space, cu 4 camere de peste 100 mp, cu podea inaltata si au fost montate sisteme moderne de alarma contra incediilor, alarma de efractie, supraveghere cu camere video , acces cu cartela, videointerfon, poarta de masina de 6m cu telecomanda, cablare structurata, bransament nou de energie electrica trifazata si grup electrogen de 66KVA, sistem de ventilare a aerului conditionat Daikin cu programare, sistem de incalzire centrala cu calorifere si centrale Vaillant in casacada pt optimizare consum gaze.

In curte se pot parca 6 masini si doua in fata proprietatii.
Durata minima contractuala este de 5 ani.

Compartimentarea interioara face posibila dezvoltarea unor functiuni variate: birouri, spatiu cultural, institutie publica .

caracteristici:

Suprafata utila: 940MP
Suprafata construita: 1050MP
Suprafata curte: 750MP
An constructie: 2019
Nr. camere: 14
Nr. dormitoare:
Nr. bai: 6

Locuri parcare: 8

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Popescu Oana

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.