FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

SunGarden Golf & Spa Resort

contacteaza Vezi telefon

SunGarden Golf & Spa Resort

VACANTE
\

SunGarden Golf & Spa Resort

nr identificare: 1144

Detalii:

tip: Hotel
Stele: 5*
Etaj: 4+M
Check-in oricand dupa:14:00
Check-out pana la:11
Transfer de la/sau la Aeroport :DA
camere: 46

localizare:

oras: Cluj, Cluj-Napoca
cartier: Poiana Cerbului
Vezi harta
reprezentant:
Sun Garden Golf

Despre

SunGarden Golf & Spa Resort este un domeniu realizat cu inimă şi pasiune. Imaginați-vă că aţi aterizat in Cluj-Napoca, al doilea oraş ca mărime din Romania și dintr-o dată vă aflaţi conducand pe un drum retras, șerpuitor in mijlocul pădurii pe care veţi ajunge la o pajiște secretă! Acolo veți găsi SunGarden Golf & Spa Resort - un paradis pierdut, cu un teren de golf cu 9 gauri, pentru pasionatii de golf.

SunGarden Wellness Spa te invită intr-un spatiu edenic, in afara timpului, departe de stresul si grijile cotidiene. Stilat, elegant, intim, spa-ul completează perfect frumusețea naturală a imprejurimilor și creează un sanctuar al stării de bine.

Cazarea la SunGarden Golf & SPA Resort situat in judeţul Cluj, in mijlocul Poienii Cerbului din Pădurea Baciu este cu siguranţă o experienţă unică.
Bucuraţi-vă de sejurul la SunGarden Golf & Spa Resort alegand tipul de cameră care vi se potriveşte cel mai bine. Destinat să vă amintească de o eleganţă clasică şi cochetă, fiecare cameră are propria sa individualitate.
SunGarden Golf & Spa Resort este un concept unic in inima Transilvaniei. Acest resort oferă peisaje naturale incredibile, intimitate şi locuri speciale, staţiunea este ideală pentru evenimente corporate şi private.

Facilitățile de practică de la Clubul Sportiv SunGarden oferă fiecărui jucător de golf o oportunitate unică de a-și imbunătăți jocul. Intr-o atmosferă uimitoare, terenul poate fi destul de dificil pentru a-ți menține concentrarea exclusiv asupra practicii, dar totodată poate oferi posibilitatea de a imbunătăți abilitățile dumneavoastră.
Nr camere:46
Etaj:4+M

Restaurant: DA
Sala sport: DA
Spa:DA
Piscina:DA
Sauna:DA
Wifi:DA
Terasa:DA
Teren tenis:DA

Parcare:DA
Aproape Aeroport:-
Aer conditionat:DA
Vedere mare:-
Aproape mare:-
Aproape partie:

Video:


Harta:
reprezentant:
Sun Garden Golf

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.