FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

TEREN in Masivul RETEZAT

contacteaza Vezi telefon

TEREN in Masivul RETEZAT

DE VANZARE
\ 199.500EUR

TEREN in Masivul RETEZAT

nr identificare: 878101

Detalii:

tip: Terenuri
suprafata: 5700 MP (utili)

localizare:

oras: Hunedoara, Hațeg
cartier: RETEZAT
Vezi harta
reprezentant:
Patricia

Despre proprietate

Proprietar, vând teren intabulat direct intravilan situat în Masivul Retezat.

Terenul cuprinde două parcele distincte, situate una lângă alta, ambele parcele au CF propriu, suprafața totală însumată este de 5700 mp. Terenul are facilități complete: curent electric, drum de acces propriu - cu barieră, pentru ambele parcele (drum derivat imediat din drumul DJ 685), debit de apă cu aflux permanent, inclusiv iarna.
Frontul stradal la calea de acces pentru teren este de 800 m. Terenul este amplasat pe Valea Jurii (râu cu debit permanent de apă, afluent principal al Râului Mare), cele două parcele au atât portiuni împădurite cât și porțiuni foarte intinse însorite, peisajul este superb. Una dintre cele două parcele are deja ridicată o fundaţie înaltă, foarte solidă, din piatră naturală, astfel, o construcţie ulterioară se poate face foarte uşor pe structură de lemn sau piatră, în funcţie de imaginaţia proprietarului.

Terenul este ideal pentru dezvoltarea de proiecte europene, suprafetele intravilane înscrise în cele două CF permit încadrarea în condițiile legale pentru accesarea de fonduri europene, terenul este optim și pentru cresterea salmonidelor, cresterea albinelor (zona este nepoluată).
Potenţialul turistic este foarte ridicat: în apropiere se află rezervaţia paleontologică Parcul Dinozaurilor, vechile vestigii ale civilizaţiei geto-dace. Există posibilitatea de organizare pentru team-building, alpinism, paintball, antrenamente tactice, partide de vânătoare.
În timpul iernii se poate practica schiul pe Valea Râuşorului. Accesul se poate face cu autoturismul pe Dn 68 si apoi Dj 685, sau pe Dn 66 si apoi Dj 686.

caracteristici:

Suprafata utila: 5700MP
Deschidere teren: 800ML
Front stradal:
Certificat de Urbanism -
Puz: -
Pud: -
CUT:
POT:
Autorizatie de Const. -
Utilitati:

Harta:
reprezentant:
Patricia

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.