FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vanzare apartament 4 camere | Penthouse, Terasa 168mp, Lux | Pipera

contacteaza Vezi telefon

Vanzare apartament 4 camere | Penthouse, Terasa 168mp, Lux | Pipera

DE VANZARE
\ 430.000EUR +TVA

Vanzare apartament 4 camere | Penthouse, Terasa 168mp, Lux | Pipera

nr identificare: 879205

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 4
suprafata: 145 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Pipera
Vezi harta
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Despre proprietate

Daca iti doresti o proprietate spectaculoasa cu 4 camere - penthouse, duplex si terasa de 168mp, intr-un imobil inconjurat de natura (vedere deschisa), atunci te invitam sa descoperi aceasta proprietate pe care o propunem spre achizitie in Pipera!

O constructie executata cu multa atentie la detalii, o impartire adecvata realizata pe o suprafata generoasa, finisaje Premium / Lux si o comunitate de calitate - acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile acestei proprietati.

Situata la etajul 5 al unui imobil (arhitectura neoclasica) cu 5 etaje si terasa (etajul 5 si 6 sunt retrase) finalizat in anul 2021, proprietatea pe care o propunem spre achizitie are o suprafata utila de 145mp. Acesteia i se adauga o terasa (etajul 6) in suprafata de 168mp prevazuta cu instalatie pentru jacuzzi si spatii de recreere.

Din punct de vedere functional aveti la dispozitie un living spatios, o bucatarie de 16mp (ce permite atat optiunea inchisa cat si deschisa) cu acces catre terasa, 3 dormitoare (cel matrimonial prevazut cu dressing de tip walk in si baie), o baie si un grup sanitar pentru oaspeti. Folosind scara interioara ajungeti in zona terasei. Proprietatea pe care o vedeti in imagini este una de prezentare, pretul acesteia (mobilata / utilata) fiind subiect al negocierilor dintre parti. Pretul listat este aferent proprietatii finisata / nemobilata.
Optional se poate achizitiona un loc de parcare in subteran (15.000 euro + TVA) si/ sau o boxa (5-10.000 euro + TVA).

Parchetul triplu stratificat de la tip Bauwerk, placile ceramice de mari dimensiuni de la Porcelanosa, obiectele sanitare de la Grohe si Roca, ferestrele din aluminium cu geam tripan, centrala de imobil, piscina exterioara si sala de fitness comuna proprietarilor din imobil, paza permanenta, locul de joaca pentru copii si nu in ultimul rand proximitatea fata de scolile internationale / o comunitate de calitate fac din aceasta proprietate o investitie de calitate si / sau un loc pe care sa il numesti acasa.

Certificat de performanta energetica: A

caracteristici:

Suprafata utila: 145MP
Suprafata construita: 168MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 5
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2021

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.