FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vila inteligenta - Iancu Nicolae

contacteaza Vezi telefon

Vila inteligenta - Iancu Nicolae

DE VANZARE
\ 640.000EUR +TVA

Vila inteligenta - Iancu Nicolae

nr identificare: 877835

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 6
suprafata: 272 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Iancu Nicolae
Vezi harta
reprezentant:
Pletea Alexandru

Despre proprietate

Locatia constă în două vile inteligente, de lux. Suprafața construită a unei vile este de 310 m2, iar suprafața utilă este de 250 m2. Regimul de înălțime este parter + etaj + mansardă.
Fiecare vilă are garaj propriu proiectat pentru două mașini și o grădină proprie de 210m2.
Vilele sunt localizate în plină zonă Pipera – Erou Iancu Nicolae și sunt special proiectate cu sisteme smart home și tehnologie de ultimă oră, care să garanteze cea mai bună locuire posibilă.
Vilele redefinesc luxul, combinând în deplină armonie eficiența energetică și cele mai inovative tehnologii (precum aplicațiile smart home) cu un design modern, creând un ambient sănătos, intim și prietenos cu mediul, care reușește să se apropie cât mai mult de natură.
Finisajele sunt de înaltă clasă si sunteti inconjurat de confort, un ambient sănătos cu iluminat inteligent, acustică superioară, grădini generoase, totul pe fondul unui consum redus de energie, avand costuri de întreținere mici.
Ianus Villas implementează cu succes un design modern, unic, într-o clădire proiectata cu o atenție impresionantă către mediul înconjurător, într-o armonie totală cu natura. Combinatia de metal și sticla cu materiale naturale și autentice, precum lemnul și piatra, aduce o notă caldă, familiară interiorului.
Generarea de energie din surse solare este disponibilă în mai multe forme. Un sistem termic pe bază de energie solară,
spre exemplu, poate însemna economii substanțiale în zone cu cerințe ridicare de încălzire și cu multe zile însorite. Dacă distribuția de căldură este integrată într-o casă inteligentă, energia devine gratuită pentru camerele care nu beneficiază de însorire.Certificat Energetic – Clasa A.
Folosim panouri de încălzire solară a apei, panouri pe acoperiș (pentru încălzire, dar și pentru răcire), un sistem de pompă de căldură ultraperformant și un sistem de ventilație cu schimbător mecanic de căldură. Împreună, aceste soluții sunt cele mai economice și mai atente cu mediul înconjurător, furnizând confort inegalabil prin distribuția omogenă a căldurii în toate spațiile. Acestea recuperează mai mult de 90% din căldură și asigură, în același timp, o calitate ridicată a aerului.

caracteristici:

Suprafata utila: 272MP
Suprafata construita: 312MP
Suprafata curte: 210MP
An constructie: 2020
Nr. camere: 6
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 4

Nr. bucatarii: 1
Nr. balcoane: 1
Locuri parcare: 2

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Pletea Alexandru

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.