FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vila lux in ansamblul Amber Gardens

contacteaza Vezi telefon

Vila lux in ansamblul Amber Gardens

DE VANZARE
\ 375.000EUR +TVA

Vila lux in ansamblul Amber Gardens

nr identificare: 789

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 5
suprafata: 199 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Iancu Nicolae
Vezi harta
reprezentant:
Stanciu Cornelia

Despre proprietate

Amber Gardens este singurul ansamblu rezidenţial din România cu vile verzi de lux.
Complexul Amber Gardens cuprinde 50 locuinţe verzi de lux, este amplasat langă pădurea Băneasa şi este caracterizat de o înaltă calitate a construcţiei, un design modern, eficienţă energetică, oferind în acelaşi timp intimitate, siguranţă şi un mediu sănătos pentru comunitatea deja formată. Complexul este realizat de către Alesonor, dezvoltatorul imobiliar cu o experiență de peste 15 ani în domeniul rezidențial de lux.
Certificări și premii
Proiectul rezidenţial de lux Amber Gardens a fost primul proiect de vile din România care primit certificarea “Casă Verde” acordată de către de Romania Green Building Council (RoGBC), şi este în continuare, singurul proiect de vile care deţine această certificare. Pe lângă multiple premii de design şi responsabilitate faţă de mediu, Amber Gardens este câștigător al premiului I la prestigiosul concurs “Anuala de Arhitectură București”.

Amplasament şi accesibilitate
Amber Gardens este situat în zona de Nord a capitalei, în comuna Tunari, într-o zonă liniștită, privată, în vecinătatea pădurii Băneasa și în apropierea unora dintre cele mai prestigioase școli: Școala Internaţională Americană (American International School of Bucharest), Şcoala Franceză (Lycée Français Anna de Noailles), Școala Europeană Bucureşti și Școala Britanică, precum şi alte şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private, şi are acces la mijloacele de transport în comun.

Comuna Tunari este singura zonă rezidenţială din nordul oraşului Bucureşti care are acces rapid către centura orașului, DN1, şoseaua Pipera-Tunari, autostrada A3 şi aeroportul Henry Coandă. De asemenea, Tunari beneficiază de infrastructură în continuă dezvoltare, o reţea de utilităţi deja existentă, plan urbanistic şi taxele reduse pentru clădirile rezidenţiale verzi.

Ansamblul se bucură de proximitatea unor puncte importante de interes - centrele de business din Nord, rețeaua de școli și grădinițe apreciate, atât publice cât şi private, centre de recreere, pădurea Băneasa aflată în vecinătate, Baneasa Shopping City, fiind în acelaşi timp ferit de aglomeraţie şi punând accent deosebit pe un mediu privat, sigur şi intim pentru locuitorii săi.
Conceptul şi dotările Amber Gardens
Dintr-un total de 50 de unitati, complexul Amber Gardens mai are disponibile 9 vile, de 5 tipuri, cu suprafeţe construite care variază de la 165,5 m2 la aprox. 273 m2 şi terenuri cu suprafeţe începând cu 350 m2. De asemenea, echipa Alesonor proiectează şi construieşte în complexul Amber Gardens şi vile personalizate cu suprafeţe ce depăşesc 400 m2.
Toate unitatile încorporează dotări şi finisaje de înaltă calitate, şi sunt concepute pentru a oferi un mediu sănătos, cu lumină naturală în fiecare încăpere, acustică r de neegalat, precum şi confort necompromis de consumul redus de energie și de costurile reduse de întreținere.

Prin alinierea la standardele casei pasive – cel mai strict standard de eficiență energetică a clădirilor, casele Amber Gardens sunt concepute pentru performanțe ridicate.
Astfel, vilele Amber Gardens consumă cu 90% mai puțină energie faţă de o casă convenţională.
Pintre dotarile ansamblului amintim: accesul securizat, pază, loc de joacă pentru copii, teren de tenis, teren de baschet, parcare pentru vizitatori, alei generoase cu spaţii verzi, sistem de iluminat stradal, utilităţi complete.

Prezentare vila D
Tipul de vila propus spre vânzare face parte din ultima etapă de dezvoltare a complexului şi beneficiază de o suprafaţă generoasă de 262 mpc, fiind dispusă pe P+1E şi beneficiind de un teren de 550 mp.
Opțional, se mai poate adăuga un nivel, ajungându-se la o suprafață de 322 mpc.
Partiţionare:
Vila cuprinde: living, bucătărie, 4 dormitoare (3 dormitoare la etaj şi un dormitor/office la parter), 3 bai (baie matrimoniala si baie cu dus la etaj, baie pentru vizitatori la parter), spaţiu pentru depozitare, spatiu tehnic, terasă living (deck 10 mp), garaj și gradină.
Structura Imobilului:
• Structură din cadre de beton armat şi zidărie exterioară din caramidă Porotherm 30 cm (eficientă termic)
• Izolaţie de 15 cm pentru fundaţie şi termoizolaţie minim 20 cm pentru pereţii exteriori

Finisaje
Stilul modern al locuinţelor Amber Gardens este redat prin folosirea metalului şi sticlei, în timp ce materialele naturale, precum lemnul, imprimă decorului o notă caldă:
• profile de aluminium special concepute pentru casele pasive
• parchet lemn natural multistrat
• bai placate cu piatra naturala (travertin)
• scara cu trepte din perete si cu inchidere de sticla
• obiecte sanitare din game de top – Ideal Standard
• pereti vopsiţi cu lavabilă care nu elimină compuşi organici volatili
• uşi interioare “top-down”” cu închizători magnetice
• terasa exterioara din lemn - deck cu suprafata de aprox. 30 mp

Dotari
Vila este dotată cu echipamente vârf de gamă de la producări renumiţi precum Rehau, Buderus, Atrea, Legrand, Mitsubishi:
• centrală termică pe gaz
• încălzire în pardoseală pentru spaţiile de locuit şi pentru băi
• sistem de aer condiţionat cu unitati ascunse
• unitate de ventilație naturală cu recuperare a căldurii aerului
• panouri fotovoltaice
• panouri solare
• pregătire pentru conectare ulterioară la piscină
• pregatire pentru etajul 2

Suplimentar, pentru încalzirea și răcirea casei se poate adauga “Parchetul Thermo” format din pompa de caldura si panouri radiante în plafon.
Combinând aceste soluții, se obţine cea mai eficientă, economică și sănătoasă sursă de încălzire, oferind confort fără egal prin distribuția omogenă a căldurii pe tot spațiul și recuperarea a peste 90% din căldură, asigurând în același timp o calitate superioară a aerului interior.

Toate locuinţele respecta standardele casei pasive, impuse pentru atingerea acestor standarde de eficienţă energetică superioară:
• fără punţi termice (tamplarie din aluminiu speciala pentru casele pasive),
• aport de căldură din energia solară şi surse de căldură interne,
• izolaţie de 15 cm pentru fundatie şi minim 20 cm pentru peretii exteriori,
• un nivel perfect de etanșeitate şi
• o bună calitate a aerului interior, furnizat de un sistem de ventilaţie mecanică cu o recuperare optimă de căldură.

Disponibilitate:
Ultimele 3 unităţi disponibile

Investiția într-o casă verde de lux Amber Gardens de 262 m2, cu 4 dormitoare, garaj și un teren de aprox. 550 m2 pornește de la 375.000 euro + TVA.
Ipoteca verde lunară pentru aceast tip de locuinţă este aprox. 1.875 euro (cu aprox. 245 euro mai mică decât în cazul unui credit standard pentru o casă convenţională de aceleaşi dimensiuni), accesând un credit imobiliar de 30 ani, cu un avans de 15%.
Eficiente din punct de vedere energetic şi construite la un standard înalt de calitate, locuințele verzi de lux Amber Gardens sunt considerate investiţii sigure de către instituţiile bancare, calificându-se pentru ipoteca verde, special creată pentru proiectele rezidenţiale verzi.
Astfel, locuinţa poate aduce locuitorilor săi economii semnificative datorită utilizării eficiente şi micşorării costurilor de întreţinere a casei, costurilor mai mici ale ratelor lunare şi impozitului redus cu 50% pentru locuinţă verde.
https://www.ambergardens.ro/ro/villa/vila-tip-d/

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitaţi site-ul www.ambergardens.ro şi să stabiliţi o vizionare a showroomului nostru, situat în Str. 1 decembrie, nr. 161, Otopeni - Tunari.
Pentru programarea unei vizionări: 0766 200 226 / 0765 250 777

caracteristici:

Suprafata utila: 199MP
Suprafata construita: 262MP
Suprafata curte: 550MP
An constructie: 2019
Nr. camere: 5
Nr. dormitoare: 4
Nr. bai: 3

Nr. bucatarii: 1
Locuri parcare: 2

Specificatii:

Stadiu: In constructie

Harta:
reprezentant:
Stanciu Cornelia

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.