FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vila Moderna 459 mp De Vanzare Cornisa Tg Mures

contacteaza Vezi telefon

Vila Moderna 459 mp De Vanzare Cornisa Tg Mures

DE VANZARE
\ 600.000EUR

Vila Moderna 459 mp De Vanzare Cornisa Tg Mures

nr identificare: 782167

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 6
suprafata: 459 MP (utili)

localizare:

oras: Mureș, Târgu Mureș
cartier: Cornisa
Vezi harta
reprezentant:
Cioanta Simina

Despre proprietate

Vă oferim spre vânzare o casă modernă, situată în una din cele mai bune zone ale orașului. Aceasta se află în zona Cornișa. Este o casa compusă din 6 camere și dependințe cu suprafața construită de 207 mp și suprafața utilă de 459 mp. Aceasta dispune de un teren în suprafața de 1411 mp. Deschiderea la stradă este de 19.45 mp. Dispune de toate utilitățile.
Structura de rezistență din zidărie portantă și sâmburi de beton, stâlpi și planșee din beton armat monolit, acoperiș cu structură din lemn și învelitoare de tip țiglă BRAMAC.
Casa tip Demisol+Parter+Etaj/Mansardă.

Demisolul compus din : garaj pentru 2 autoturisme, camera tehnică ce conține centrala termica, boiler pe gaz cu posibilitatea alimentării de la panouri solare 350L, boiler electric 100L. Spațiu lobby cu posibilitate a delimitării complete cu spațiu pentru chicineta, cu grup sanitar și duș. spațiu fitness cu posibilitate de instalare a unei saune. spațiul de adăpost ( buncăr) care poate fi folosit ca și pivniță sau cramă.

Parter: hol de acces, grup sanitar, living cu sufragerie și bucătărie, doua terase acoperite.

Etaj/mansarda: 3 camere, dintre care una cu grup sanitar propriu și dressing, o baie pe hol cu grup sanitar, cabină duș și cadă. Fiecare cameră are și balcon.
Casa este izolată și tencuită pe exterior. geamuri mari tip termopan Rehau.

Tehnologic casa este dotată cu: climatizare cu chiller YORK, incălzire în pardoseli (bai, hol intrare, bucătărie) YORK, perdea de aer la bucătărie YORK. sistem de automatizare KNX , rețea de voce/date la care se pot monta camere video, control a luminilor și a sistemului de climatizare de pe panoul touchscreen, toate intrerupătoarele sunt programabile (Siemens) cu tehnologie dimmer. Sistem de alarma DSC pe 8 zone, cu detectoare mișcări, detectoare de fum.
Cei interesați pot achiziționa această proprietate la prețul de 600.000 Euro, preț negociabil.

Va oferim servicii de creditare direct la noi in agentie pentru achizitia oricarui imobil, fara costuri de analize dosar sau alte costuri pentru accesarea unui credit imobiliar.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

caracteristici:

Suprafata utila: 459MP
Suprafata construita: 542MP
An constructie: 2008
Nr. camere: 6
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 4

Nr. bucatarii: 1

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Cioanta Simina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.