FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vilă spațioasă în Cluj, Zorilor, teren 1.000 mp, front 32

contacteaza Vezi telefon

Vilă spațioasă în Cluj, Zorilor, teren 1.000 mp, front 32

DE VANZARE
\ 1.350.000EUR

Vilă spațioasă în Cluj, Zorilor, teren 1.000 mp, front 32

nr identificare: 910221

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 10
suprafata: 550 MP (utili)

localizare:

oras: Cluj, Cluj-Napoca
cartier: Zorilor
Vezi harta
reprezentant:
IACOB Ciprian

Metropolitan Real Estate Properties
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Atunci când cauți să cumperi o casă, îți dorești să fie spațioasă, inteligent compartimentată, cu locuri de relaxare, cu o curte generoasă (eventual și intimă) și ai dori dacă se poate să ajungi rapid în zonele tale de interes.

Căutarea ta a ajuns la final.

Situată în cartierul Europa într-o zonă verde, de case, vila a fost construită în anul 2004, pe un teren de 1.006 mp cu front la stradă de 32 m.
Curtea generoasă este plină de pomi fructiferi de toate soiurile, creând o ambianță intimă și un sentiment de relaxare. Un foisor de 40 mp e refugiul familiei în zilele călduroase de vară.
Interiorul a fost gândit in zone distincte: parterul ca zona de zi, etajul ca zona de noapte, mansarda ca loc de relaxare și cazare pentru musafiri, iar demisolul adăpostește spațiile tehnice.
Cu o amprentă la sol de 217 mp, construcția are o suprafață utilă de 482 mp cu următoarea configurație:
PARTERUL (132,42 mp) fiind spațiul de zi are un living generos de 30 mp cu șemineu și ieșire pe terasa, hol, vestibul, birou, seră de flori, 2 bucătarii, 2 bai, casa scării.
ETAJUL (148,4 mp) este gândit ca zonă de noapte, cu dormitor matrimonial cu dressing și baie, plus încă 3 dormitoare, 2 băi și un dressing. Cele 4 camere pot căpăta și alte destinații: birouri, cabinete, etc, dacă dorești să aduci aici sediul firmei tale sau ai o alta idee de utilizare a spațiului.
MANSARDA (98,95 mp) e locul în care te poți retrage să te relaxezi după o zi foarte obositoare. Găsim aici un living cu bibliotecă, o sală de biliard, dar și un dormitor cu baie, pentru oaspeți.
DEMISOLUL (114 mp) este partea tehnică a clădirii și are o sală de sport, un apartament cu o cameră cu acces direct din curte, 2 garaje încălzite, cameră tehnică, spații de depozitare, pivniță.

Imobilul este gândit și proiectat eficient pentru a fi utilizat ca două unități locative total independente, cu 2 intrări separate, 2 contorizări separate, spații de depozitare, pivniță și tot ce este necesar pentru fiecare unitate locativă în parte. Putem dezvolta subiectul la fața locului.

Imobilul poate fi utilizat ca Reședință, ca Sediu de Companie, Clădire de Birouri sau Clinică.

Vila este situată pe o stradă liniștită, fără trafic.
Te invit la fața locului să vezi proprietatea, să te bucuri și să simți vibrația locului. Sunt lucruri pe care nu le pot pune în cuvinte.

caracteristici:

Suprafata utila: 550MP
Suprafata construita: 670MP
Suprafata curte: 789MP
An constructie: 2006
Nr. camere: 10
Nr. dormitoare: 6
Nr. bai: 8

Nr. bucatarii: 2
Nr. balcoane: 4
Locuri parcare: 4

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
IACOB Ciprian

Metropolitan Real Estate Properties
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.