FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

White Sea Mamaia

contacteaza Vezi telefon

White Sea Mamaia

PROIECT NOU

White Sea Mamaia

nr identificare: 887644

localizare:

oras: Constanța, Mamaia
cartier: Mamaia Nord
Vezi harta
reprezentant:
White Sea

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2022
Nr. camere: 1-2-3
Nr. dormitoare: 0-1-2
Nr. etaje: S+P+10


Detalii principale
White Sea Mamaia
In inima minunatei zone de nord a stațiunii Mamaia, White Sea este locul de unde îți dorești să nu mai pleci. La doar 5 minute de celebra zonă de cluburi și 10 minute de satul de vacanță, White Sea se află exact acolo unde totul este la îndemână.


Descriere Proiect
Și noi visăm asemenea. Iată de ce am creat White Sea cu viziunea că o investiție imobiliară pe plajă e mult mai mult decât plăcerea de a fi aproape de spuma mării. E începutul unui șir de experiențe și amintiri pe care nu le vei uita niciodată. Mai mult decât un proiect mixed use cu peste 100 de apartamente de lux, parcări subterane, restaurant, plajă și piscină private, beach bar și zeci de alte facilități, White Sea este un spațiu în care să te pierzi și să uiți complet de toate lucrurile pe care le-ai lăsat departe. BENEFICCII: Piscină privată încalzită, Plajă și terasă privată , Valet parking, Restaurant, Hotel, Recepție 24/7 OPȚIONAL Senzor inundație, Senzor efracție STANDARD Senzor ambiental Control acces digital Contorizare digitală a utilităților Preinstalație tehnică pentru dotări preferențiale Eficiență energetică (pompe de căldură, centrale termice pe fiecare nivel) Spații verzi Eficientizare prin sisteme smart home Pereți cortină și geamuri securizate Fațadă integral vitrată, tip cortină Uși blindate Sistem de climatizare centralizată Samsung (ascuns în tavan, fără unități exterioare) Ventiloconvertor pentru climă în fiecare cameră, silențios, cu volum mare de aer Pardoseală flotantă cu plăci ceramice pe terase


Facilitati
- 1000 mp plaja privata pentru sute de zile de relaxare;
- 24h/7 receptie deschisa petru orice nevoi ai avea;
- protectie fonica de 5 stele pentru linistea ta ;
- 5000 mp de parcare privata la un pas de plaja ;
- beach bar cu zeci de cocktailuri de incercat;


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
White Sea

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.