Designerul de interior Bianca Rozalia Popa – cand pasiunea devine cariera

design interior

Asa s-a intamplat in cazul designerului de interior, Bianca Rozalia Popa. Pasionata de simtul frumosului si de amenajari interioare, Bianca Interior Design ofera servicii personalizate de design interior, ofera atentie si intelegere in construirea unor relatii puternice cu clientii. Astfel, intelege foarte bine cerintele acestora si se asigura ca la finalizarea proiectului, fiecare client este deplin multumit, lucru ce se poate vedea si din feedback-urile primite pe pagina de Facebook si nu numai.

Studiile de specialitate stau la baza dezvoltarii activitatii ei in aria interior design-ului.

Ceea ce o recomanda sunt: pasiunea, implicarea si faptul ca isi pune la dispozitie si isi adapteaza abilitatile pentru a satisface nevoile dar si “mofturile” fiecarui client, oferind servicii de design interior complet, de la concept 3D, pana la finalizare. Bianca este deschisa pentru noi colaborari; lucreaza in prezent atat pentru dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru proprietarii de apartamente si/sau case.

Serviciile pe care le ofera, cuprind alegerea mobilierului, optimizarea spatiului, volumetrie, culori, lumini, etc. – cu alte cuvinte, TOT ce este nevoie pentru ca orice locuinta sa poata fi numita CASA de catre proprietarii acesteia.

“Am mare grija sa inteleg si sa pot colabora indeaproape cu clientii nostri pe tot parcursul procesului, pentru ca de aici, se nasc idei proaspete si solutii inteligente.” – spune designerul Bianca Rozalia Popa.

In cele ce urmeaza, va invitam in „lumea ei”. Iata cateva proiecte din portofoliul propriu.

Puteti vedea munca si proiectele ei pe:

Site: www.biancainteriordesign.ro

Facebook: biancainteriordesign.ro

Instagram: biancainteriordesign

Telefon: 0740222180

email: biancainteriordesign.ro@gmail.com

Portofoliul in imagini:

Leave a Reply