SunGarden Golf & SPA Resort, relaxare si golf în inima naturii

Mai întâi, trebuie să știți că pentru a ajunge la SunGarden Golf & SPA Resort, ne vom îndrepta, de fapt, către Transilvania, județul Cluj, în mijlocul Poienii Cerbului din Pădurea Baciu – cadrul natural perfect pentru relaxare și pentru câteva partide de golf pentru cei pasionați!

Camerele sau apartamentele regale, din care o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine, dau toate dovadă de eleganță și rafinament, fiind scăldate în culori calde, însoțite de mobilierul și detaliile din lemn. SunGarden Golf & SPA Resort este un concept unic în inima Transilvaniei și vă puteți face alegerea în funcție de priveliștea de care vă veți bucura de la geamul camerei alese. Pe lângă serviciile adiționale, există și cele de bază: room service zilnic, valet, spălătorie la cerere, călcat la cerere, WiFi, apeluri internaționale, colț de afaceri, zone de relaxare, dar și excursii în regiunea Transilvania.

Însă, cel mai important aspect, poate, așa cum îi spune și numele, este faptul că SunGarden deține unul din cluburile de golf premier din România, adresat jucătorilor de golf la nivel mondial. Cu un traseu interactiv de 9 parcursuri, și o aliniere totală de 2211 de metri, SunGarden Golf & SPA Resort este perfect atât pentru o călătorie de afaceri, cât și pentru o binemeritată vacanță de relaxare, departe de agitația vieții cotidiene.

Și nu că veți avea parte doar de golf, dar și de bogăția naturii, fiindcă vorbim de Poiana Cerbului din celebra pădure Baciu, în care fiecare traseu se deosebește de celelalte, prin decorul natural specific: un parcurs pornește de la înățime și se deschide către o vale, altul este înconjurat de copacii pădurii, altul este mărginit de ape, iar altul este plasat direct pe câmp deschis. Și tot așa. Golf în inima naturii, cum s-ar zice, deci nu ai cum să te plictisești.

Cu toate provocările şi particularităţile sale, terenul de golf oferă o adevărată premisă pentru delectarea tuturor jucătorilor, într-un cadru natural mirific aflat în vecinătatea Clujului.

Dacă nu vă încântă neapărat golful, puteți alege dintr-o sumă de alte activități, cum ar fi: fotbal, tenis, volei, tiroliană, tir cu arcul, pescuit, alergare, ciclism, billiard, dart, tenis de masă. Iar pentru clienții ceva mai exploratori, sunt incluse și alte activități în aer liber, precum foc de tabără, drumeții, expediții scurte în Pădurea Baciu, excursii în zonele apropiate (Cluj-Napoca, Salina Turda, Cheile Turzii, Cetatea Alba Iulia, Cetatea Medievală Sighișoara).

SunGarden Wellness Spa te invită intr-un spatiu edenic, in afara timpului, departe de stresul si grijile cotidiene. Stilat, elegant, intim, spa-ul completează perfect frumusețea naturală a imprejurimilor și creează un sanctuar al stării de bine.

 

Așadar, dacă nu ați venit aici doar pentru liniștea naturii, iar sporturile sau excursiile îndelungate nu vă sunt prioritare și nici organizarea vreunui eveniment personal sau corporate (care ar avea aici toate condițiile pentru o desfășurare ideală), tratamentele SPA și masajele vă vor oferi cu siguranță oaza de liniște binemeritată din acest spațiu aflat în afara grijilor zilnice.

Piscină interioară cu hidromasaj, centru de fitness, tepidarium, baie turcească, bazin cu apă sărată, saună cu infraroșu, zonă de tratament și înfrumusețare (cu masaje și tratamente pentru piele și corp), Lobby & SPA Lounge (cu băuturi naturale și alimente sănătoase) – toate acestea le puteți accesa în cadrul Centrului Wellness & Spa pentru obținerea unei stări accentuate de sănătate, pace și confort personal.

Și acum, câteva cuvinte despre golf și afaceri. Ce legătură ar putea exista între cele două?

Oamenii de afaceri, antreprenorii, starurile din sport sau de cinema știu cel mai bine asta. Se pare că aproximativ 90% din CEOs ce aparțin topului Fortune 500 joacă golf, la fel și majoritatea președinților din America. Deci este un sport atât al mediului de afaceri, cât și al mediului politic și diplomatic. Prin urmare, golful este prilejul perfect pentru a încheia afaceri, pentru a dezvolta prietenii și a descoperi lucruri comune între antreprenori, dincolo de partea profesionistă propriu-zisă.

Care ar fi motivele?

  • Timpul câștigat – Într-o lume ocupată, în care, ca om de afaceri, abia îți poți face timp de o ieșire, golful oferă suficient timp de liniște între lovituri pentru conversații lungi și pentru ca, astfel, interese comune între participanți să fie descoperite.
  • Mediul înconjurător natural – În loc de cei patru pereți, să fii înconjurat de natură, de aer proaspăt și de sunetul apelor, va crea instant o atmosferă prietenoasă și relaxantă, în comparație cu mediul de business, cu lucrurile adiacente care-ți pot distrage atenția.

  • Inteligența în business – Poți învăța mai multe despre o persoană în 4 ore de golf decât într-o viață de întâlniri oficiale! Poți observa cum persoana respectivă se manifestă în timpul jocului, dacă respectă regulile, dacă-și controlează emoțiile. Lucruri care te pot ajuta să-ți faci o idee mult mai apropiată de realitate despre potențialul partener de afaceri.
  • Prietenii ce iau naștere pe terenul de joc – Simplul fapt că există un interes comun în această direcție, a golfului, va deschide drumul către o prietenie bazată deja pe un subiect comun suficient de interesant și complex.

  • Noi prietenii în locuri străine – Când călătorești și nu știi pe nimeni, golful este o modalitate grozavă de a-ți deschide noi uși către noi contacte din mediul business care sunt în zonă și pregătiți pentru un joc. Astfel, te alegi nu doar cu un partener de joc, ci poate cu un partener de afaceri sau un bun prieten.
  • Golful avantajează și femeile din mediul de afaceri! – În afara biroului, poți comunica diferit cu colegii din alte funcții și să vă cunoașteți într-un mod în care în birou nu reușești. Dacă poți vorbi despre golf, brusc ai motive să discuți chiar cu CEO-ul!
  • Networking – Și, cel mai evident motiv, faptul că poți apărea la clubul de golf, să intri în joc și, pur și simplu, să întâlnești alți oameni din mediul profesionist, sub o nouă formă!

Sursă fotografii: https://sungardenresort.ro/ 

Autor: Oana-Andreea Răcaru