White Tower Mamaia – lux si relaxare la malul marii!

Haideti, de aceasta data, sa imbinam luxul cu o panorama idilica, intensificata de briza si valurile marii. Mai adauga si niste apartamente sofisticate, un restaurant si un spa si vei obtine reteta perfecta pentru o escapada in Mamaia! Unde mai exact? In complexul de lux Mamaia White Tower, pe cat de tanar (inaugurat in vara anului trecut), pe atat de modern!

Unde mai pui ca poti alege nu doar sa inchiriezi, ba chiar sa cumperi unul dintre apartamentele cu una, doua sau trei camere! Pana si locatia este una favorabila, aproape de cele mai populare destinarii de distractie. Printre facilitati, se numara: cea mai importanta – terasa privata cu vedere la mare -, spatiul incapator al suitelor, internet Wi-Fi, mic-dejun, produse de ingrijire personala, masa in camera, climatizare individuala, espressor, statie si masa de calcat, papuci de casa plusati, halate de baie, TV Led, uscator de par, serviciu de curatenie in camera, bucatarie complet echipata, mini bar (contra cost), spalatorie textile (contra cost), seif, patut pentru copii (la cerere), sezlong.

Puteti alege intre 4 tipuri diferite de apartamente: Premium Seafront, Junior Seaview, Senior Seaview si The Studio.

Restaurantul White Tower, care include si o terasa suspendata, se concentreaza pe bucataria mediteraneeana, servita in cel mai potrivit cadru: pe plaja, in vecinatatea valurilor marii. Cu o capacitate de 120 de persoane, acesta este potrivit nu doar pentru o masa relaxanta, ci si pentru evenimentele importante din viata ta!

Sa nu uitam si de sala de conferinte de la etajul al zecelea al complexului, perfecta pentru intalnirile de afaceri si prezentari. Iar printre bonusuri, se mai adauga si un spa de lux, o piscina exterioara incalzita si liftul exterior cu vedere panoramica!

Sursa fotografii: https://whitetower.ro/ro/

Daca tot ne aflam in Mamaia, considerata si Ibiza de Romania, haideti sa tragem cu ochiul la ce putem vizita si ce putem face aici!

  • Aqua Magic

Genul de parc acvatic care nu are varsta sau sex, deci este perfect pentru oricine! Fiind unul dintre cele mai atractive parcuri de distractie din Romania, aici gasesti de toate: baruri, restaurante, tuburi, piscine, tobogane si sezloange. Copiii de toate varstele se pot distra la Aqua Magic, fie ca stau in piscinele cu o adancime de 40 cm, fie ca sunt mai mari si au inaltimea potrivita pentru tobogane. Se organizeaza chiar si nopti de petrecere, cu invitati speciali!

Sursa foto: http://www.aqua-magic.ro/

  • Telegondola Mamaia

O experienta inegalabila, care te propulseaza deasupra orasului si iti da oportunitatea sa admiri Mamaia si Marea Neagra timp de 7 minute, de la inaltimea maxima de 50 m. Aceasta telegondola reprezinta un proiect realizat in premiera in Romania, si este valabil pentru doritori de luni pana duminica.

Sursa foto: http://constanta360.ro/

  • Viata de noapte din Mamaia

Probabil unul dintre motivele cele mai puternice care atrag turistii, pe langa plaja generoasa si zilele de vara insorite. Statiunea este plina de discoteci si cluburi, de la cele accesibile pentru toate buzunarele, la cele ceva mai pretentioase. Vorbim si de petreceri pe plaja si de doua festivaluri anuale, deja faimoase: Sunwaves Festival si Neversea, ambele adunand inclusiv artisti internationali.

Neversea Festival este cel mai mare festival de muzica care are loc pe o plaja din Romania si se desfasoara in fiecare an pe Neversea Beach.

Sursa foto: https://evz.ro/

Sunwaves, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzica electronica de la noi din tara si din Europa, are peste un deceniu de istorie in care tinerii fac maraton de dans, iar DJ-ii mixeaza chiar si 24 de ore incontinuu!

  • Luna Park – Satul de vacanta

Amplasat in sudul statiunii, intre Tabacarie si Siutghiol, Satul de Vacanta obisnuia sa fie doar un complex de restaurante, fiecare cu specificul sau culinar, in functie de provincia romaneasca pe care o reprezenta. Intre timp, s-au deschis si alte terase, tarabe cu suveniruri si galerii comerciale. Astfel, constituie locul perfect pentru o plimbare, pentru cumparaturi si mancaruri de toate felurile. Atractia pricipala, Luna Park, este un parc de distractii, plin de lumini, culoare si instalatii – perfect atat pentru copii, cat si pentru adulti!

Sursa foto: https://studentpenet.ro/

  • Insula Ovidiu

Purtatoare a numeroase legende, aceasta insula este situata in mijlocul Lacului Siutghiol (“lacul de lapte”, in turca). Aceste legende sunt legate in special de exilul poetului latin Ovidiu, care se presupune ca ar fi locuit o vreme aici, desi nu exista dovezi concludente. Pentru o scurta escapada, pentru a vedea si altceva in afara de plaja si terase, este locul perfect, unde se poate ajunge cu vaporasul sau cu salupa. Pe langa linistea si verdele naturii, te asteapta acolo si un restaurant cu accente rustice, unde poti savura preparatele din peste.

Sursa foto: http://www.tion.ro/

  • Constanta

Si, in final, de ce sa nu profiti si de vecinatatea statiunii Mamaia, cand poti merge la celebrul Cazino, sa te bucuri de priveliste si de cateva fotografii artistice, sau la un spectacol la Delfinariu (Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii) unde se practica demonstratii cu delfini si lei de mare si, de ce nu, chiar la Muzeul de Arheologie, pentru o portie zdravana de istorie si cultura!

Sursa foto: https://playtech.ro/

Autor: Oana-Andreea Răcaru