FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Pret
  • Pret
Suprafata
  • Suprafata

Apartament 2 Camere De Inchiriat In Targu Mures, Zona Semicentrala

DE INCHIRIAT
315EUR

Apartament 2 Camere De Inchiriat In Targu Mures, Zona Semicentrala

nr identificare: 15298

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 2
suprafata: 50 MP (utili)

localizare:

oras: Mureș, Târgu Mureș
cartier: Semicentral
Vezi harta
reprezentant:
Cioanta Simina

Private Estate
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Vă oferim spre închiriere un apartament semidecomandat situat pe Strada Bodor Peter o zonă în imediata apropiere a centrului, lângă Clinica Nova Vita. Acesta este situat la etajul patru al unui bloc format din patru etaje.

Cu o suprafață de 50 mp, apartamentul este format din două camere, o bucătărie, o baie și un balcon închis cu termopan. De asemenea veți avea la dispoziție un garaj și o pivniță sub garaj. Încăperile au fost recent renovate și amenajate cu parchet, gresie, faianță și cu geamuri tip termopan.

Apartamentul dispune de centrală termică proprie. De asemenea apartamentul dispune de termoizolație în tavan și pardoseală, instalații electrice și sanitare noi.

Apartamentul se poate închiria la prețul de 315 euro/luna.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

caracteristici:

Suprafata utila: 50MP
Suprafata construita: 60MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 4
Compartimentat: semidecomandat

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Cioanta Simina

Private Estate
contacteaza

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.