FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

URBAN

PROIECT NOU

URBAN

nr identificare: 17976

Pret de la: 90.000EUR
Pret pana la: 195.000EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: 13 Septembrie
Vezi harta
reprezentant:
Cross Point

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2019
Nr. camere: 2-4
Nr. dormitoare: 1-3


Detalii principale
Cum ar fi sa te trezesti dimineata si sa admiri de pe fereastra a doua cea mai mare cladire din lume ori cea mai grandioasa catedrala ortodoxa din Europa de Est? Proiectul rezidential Urban Adress 179-181 iti ofera aceasta oportunitate unica. Cu acces din Calea 13 Septembrie, complexul este integrat armonios in peisajul urban din aceasta o zona semi-centrala prin fatada moderna si liniile echilibrate.
Situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Catedrala Mantuirii Neamului si de Palatul Parlamentului, Urban Adress 179-181 se afla aproape de inima Bucurestiului. Pozitia excelenta reprezinta unul dintre marile avantaje pentru locuitorii complexului, care sunt aproape de centrele comerciale Liberty Center si AFI Cotroceni si in 25 de minute se pot plimba pe oricare dintre strazile Centrului Vechi al Capitalei. De asemenea, familiile cu copii, pasionatii de jogging in mijlocul naturii ori iubitorii de caini au acces in Parcul Izvor la doar 20 de minute de mers pe jos


Descriere Proiect
Pe langă poziția excelentă, Urban Address 179-181 redefinește conceptul de acasă; prin mixul de confort și dotări de ultimă generație. Insumează 58 de apartamente cu o suprafață cuprinsă intre 52 și 150 mp, distribuite pe 9 etaje. Etajele 8 și 9 sunt proiectate ca duplexuri, iar proprietarii fiecărui apartament de acest tip vor avea propriul spațiu pe terasa de pe bloc, cu acces direct din living, unde vor putea amenaja o barbecue area, un loc de joacă, o masă de biliard sau de ping-pong; cu alte cuvinte, vor putea transforma acest spațiu intr-un loc de relaxare. Imobilul este construit din cărămidă și are cadre de beton, iar finisajele sunt premium: geamuri Tripan, parchet triplu stratificat, băi echipate cu obiecte sanitare Roca, lifturi Schindler, centrale termice Wiesmann, uși Pinum.


Facilitati
Deși complexul rezidențial are parcări subterane in cele două subsoluri incăpătoare, cei care vor să-și lase mașinile acasă au alternativa metroului, intrucat stația Izvor se află la doar cateva minute distanță cu masina sau autobuzul. La parter, imobilul găzduiește un spațiu comercial, iar in imediata vecinătate se află o școală, aspect esențial pentru familiile cu copii.


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Cross Point

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.