FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Casa spatioasa si luminoasa cu 4 camere - Dumbravita

contacteaza Vezi telefon

Casa spatioasa si luminoasa cu 4 camere - Dumbravita

DE VANZARE
\ 265.000EUR

Casa spatioasa si luminoasa cu 4 camere - Dumbravita

nr identificare: 991861

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 4
suprafata: 114.3 MP (utili)

localizare:

oras: Timiș, Dumbrăvița
Vezi harta
reprezentant:
Iorgoni Larisa

Despre proprietate

Va propunem spre vanzare o casă modernă ce oferă un echilibru perfect intre confort, stil si funcționalitate, avand o suprafata utila de 114,3 mp utili si 150 mp suprafata totala, desfasurata pe un teren de 251 mp.

Aceasta casa este ideală pentru oricine apreciază un stil de viață confortabil, combinând spațiul generos și designul modern pentru un mediu rezidențial de înaltă calitate.

Dominată de ferestre mari care permit o abundență de lumină naturală si un colt de natura si liniste, avand o arhitectura aparte, cu accent pe eficienta energetica, imobilul dispune si de o curte frumos amenajata cu vegetatie, pavaj si pietris alb, ce ii confera un aspect modern si ingrijit. Cele 2 terase situate la parter și la etaj, avand 15,7 mp fiecare, au fost gandite ca 2 spații exterioare pentru relaxare și socializare cu familia si cei apropiati.

Imobilul dispune de urmatoarea compartimentare:

Parter:
- Hol de acces
- Living: Un spațiu deschis și luminos, cu acces direct la terasa. Designul modern include finisaje de înaltă calitate, mobilier confortabil și accente de decor elegante.
- Bucătărie: Bucătăria open-space este dotată cu electrocasnice moderne, insulă și spațiu generos pentru zona de dining, ideal pentru mesele în familie sau cu prietenii.
- Baie: O baie modernă, situată convenabil la parter pentru oaspeți
- Spatiu de depozitare, utilizat ca si camera de spalatorie + uscatorie

Etaj:
- Dormitor matrimonial cu baie proprie: Dormitorul principal este spațios și luminos, cu ferestre mari, cu iesire spre terasa
- Dormitoare Secundare: Două dormitoare secundare, fiecare cu propriul stil decorativ. Aceste camere sunt ideale pentru copii, camera de oaspeți sau amenajarea unui birou
- Baie: O baie comună modernă care deserveste dormitoarele secundare.

Mansardă: Mansarda poate fi amenajată ca un spațiu multifuncțional, utilizat fie ca spatiu de depozitare, fie ca spatiu de agrement; pentru acces este montata o scara rabatabila.

Fiind localizata pe colt, casa dispune de 2 fronturi stradale generoase, de 20 si 13 ml, la care se adauga garajul generos de 54 mp cu deschidere electrica, ce ofera posibilitatea parcarii a 4 masini.

Detalii suplimentare: placa de beton intre parter si etaj, si intre etaj si mansarda, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, caramida Porotherm de 40 de cm, inaltime de 2,85 m pe ambele nivele, clasa energetica A, perete despartitor simplu, dar se invecineaza pe casa scarii si baie

Mai multe detalii in privat.

caracteristici:

Suprafata utila: 114.3MP
Suprafata construita: 173MP
An constructie: 2021
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 3

Nr. bucatarii: 1
Locuri parcare: 4

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Iorgoni Larisa

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.