FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

PIPERA CASA CURTE

contacteaza Vezi telefon

PIPERA CASA CURTE

DE VANZARE
\ 157.400EUR +TVA

PIPERA CASA CURTE

nr identificare: 867408

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 4
suprafata: 129 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: PIPERA
Vezi harta
reprezentant:
BELVEDERE DEVELOPMENT

BELVEDERE DEVELOPMENT
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Vila este intrun complex insiruit ZenVille inspirat din căutarea unui echilibru între viaţa cotidiană şi calmul atât de apreciat dăruit de natură. Ne-am imaginat un loc plin de calm și liniște, un loc plin de lumină și inspirație pentru toate planurile tale și pentru toate momentele petrecute în familie. Un loc care să îți apartină!

Proiectul este tip „comunitate închisă” cu acces controlat și este prevăzut să cuprindă în total 97 de case în sistem înșiruit, fiecare casă beneficiind de locuri de parcare și grădină proprie. Întregul ansamblu, ce se desfasoară pe un teren de 15 606 mp, prevede drumuri de acces generoase pentru fiecare tronson de case cu trotuare, parcare pentru vizitatori, loc de joacă pentru copii, spații verzi și securitate, totul integrat într-o comunitate modernă. Prima fază a proiectului va fi demarată in luna Mai și va cuprinde primele 47 de locuințe, urmată de cea de-a doua fază spre finalul anului 2020.
Situat în PIPERA, zona de nord a capitalei, ZenVille beneficiază de proximitatea celor mai bune școli și grădinițe, atât private cât și publice. Școala Americană la numai 200 de m, British School, Olga Gudynn etc; Shopping centers și supermarkets: Jolie Ville, Băneasa Shopping City, Pipera Plaza; Mega Image la numai 100 de m, LIDL; spații de recreere și fitness: Atlantis Club, World Class, Grădina Zoologică; restaurante și cafenele: Strip Mall – Iancu Nicolae dar și centre medicale. Retras față de agitația și traficul arterelor principale, ansamblul oferă acces ușor și rapid, 7-10 minute cu mașina, la ieșirea din București prin DN1 către Aeroportul Henri Coandă și principalul pol de birouri aflat în zona Bulevardului Dimitrie Pompeiu și Calea Floreasca, dar și acces la centura București și orașele limitrofe. În numai 10 minute de mers pe jos, se poate ajunge în Pădurea Băneasa.

caracteristici:

Suprafata utila: 129MP
Suprafata construita: 166.86MP
Suprafata curte: 35.33MP
Front stradal: ML
An constructie: 2021
An renovare:
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 3

Nr. bucatarii: 1
Nr. balcoane:
Nr. terase:
Etaje: mansarda,p + 1
Compartimentat: decomandat
Locuri parcare: 2
Garaj: Suprateran
Sprafate terase: MP

Specificatii:

Stadiu: In constructie
Structura: beton
Tip casa: in complex;
Tip curte: individuala
Acoperis: tabla
Curte: gazon

Tamplarie: Pvc
Finisaje: Gresie , Faianta, Parchet
Bucatarie: Nemobilata, Inchisa , Deschisa
Mobilat: Nemobilat
Documente: In lucuru

Video:


Harta:
reprezentant:
BELVEDERE DEVELOPMENT

BELVEDERE DEVELOPMENT
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.