FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

BELLINI Residence | Armonie si Rafinament | Vedere la parc

contacteaza Vezi telefon

BELLINI Residence | Armonie si Rafinament | Vedere la parc

DE INCHIRIAT
\ 2.500EUR

BELLINI Residence | Armonie si Rafinament | Vedere la parc

nr identificare: 885714

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 4
suprafata: 150 MP (utili)

localizare:

oras: ,
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Badita Cosmin

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Rafinamentul stilului clasic transcede timpul si putem afirma cu certitudine ca acesta va fi preferat mult timp de acum inainte, doar pentru simplul fapt ca eleganta si farmecul sau niciodata nu-si vor pierde valoarea.
Resedinta pe care am ales-o astazi, Bellini Residence, se remarca printr-o frumusete incontestabila a amenajarii, prin eleganta asezarii elementelor de mobilier din esente rare, atent sculptate si obiectelor de design interior, prin combinarea acestora cu restul elementelor cum ar fi scrinul antic la care ne-am astepta sa vedem un doge venetian scriindu-si memoriile, tablourile si sculpturile impreuna cu obiectele de ceramica, intregul ansamblu fiind transformat intr-un spatiu eclectic, original si foarte primitor.
Proprietatea poate primi cu siguranta titlul de "piccolo castellino" sau "piccolo borgo" si este in acest moment in TOP 5 proprietati imobiliare in zona Herastrau.
Resedinta este situata la etajul al doilea intr-un imobil pe 4 nivele finalizat in 2005, pe fiecare nivel existand cate un singur apartament.
Desfasurat amplu pe o suprafata utila de 200mp, compartimentarea interioara a proprietatii se imparte in : living-room, 3 dormitoare, bucatarie, 3 bai si spatii de depozitare.
Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare in garaj.
La etajul 4 al imobilului se afla o uscatorie comuna, dar si o terasa comuna, care poate fi amenajata (ex. zona de barbeque, zona de relaxare etc.). Acces rapid la: mijloace de transport in comun, sedii business, centre medicale, scoala, gradinita, parc, sala fitness, restaurante, cafenele. Pentru a fi inteleasa adevarata valoare a proprietatii, aceasta trebuie vizionata live!
Excelenta ca investitie si perfecta ca resedinta particulara!

caracteristici:

Suprafata utila: 150MP
Suprafata construita: 225MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 3

Etaj: 2
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2005

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Badita Cosmin

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.