FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Pret
  • Pret
Suprafata
  • Suprafata

Inchiriere vilă cu curte 500 mp si piscina, Pipera

DE INCHIRIAT
3.000EUR

Inchiriere vilă cu curte 500 mp si piscina, Pipera

nr identificare: 10989

Detalii:

tip: Case/Vile
camere: 9
suprafata: 400 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Pipera
Vezi harta
reprezentant:
Oprea Adrian

Green Alley Real Estate
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Green Alley Real Estate are placerea de a va prezenta spre inchiriere o vila rezidentiala situata in cartierul Pipera, in apropierea Drpciv. Imobilul este compus din subsol, parter si 1 etaj si este complet mobilata.

Descriere:
Subsolul are o suprafata utila de 100 m.p. avand o camera tehnica ( at. mecanic,centrale termice, hidrofor, pompe etc. ), crama, sala de gimnastica, cam. depozitare. ( sistem CCTV-security)Parterul , cu o suprafata utila de 200 m.p., are bucatarie deschisa, baie, living, dining, spatiu de socializare/birou, garaj, o terasa deschisa si una acoperita, ambele cu vedere spre gradina din spatele casei.
Parterul este dotat cu sistem audio-video, home cinema, retea tv. circuit inchis, telefonie fixa, cablu tv., plasme, retea de internet wireless si cablu.
Etajul 1 are o suprafata utila de 190 m.p. si cuprinde 1 dormitoare mare cu baie proprie plus 2 dormitoare tineret, complet mobilate ( lux )si o baie.

Curtea casei are o suprafata de 750 m.p si este compusa din: gradina cu plante decorative , un spatiu de parcare pt. 3 masini, zona de relaxare, zona de barbeque si piscina 6x4 m cu adancme de 1,6m. Portile de acces sunt automate folosindu-se un sistem cu telecomanda.

Intreaga suprafata a terenului ( 750 m.p. ) este inconjurata de un gard din beton cu o inaltime de 2m.
Vecinatatile sunt foarte bune, iar accesul este rapid spre zonele importante: 10 min autostrada A3, 5 min Promenada Mall, partea de nord a capitalei.

Pretul de inchiriere este de 3000 euro negociabil!

caracteristici:

Suprafata utila: 400MP
Suprafata construita: 512MP
An constructie: 2009
Nr. camere: 9
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 3

Nr. bucatarii: 1
Nr. balcoane: 4
Locuri parcare: 3

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Oprea Adrian

Green Alley Real Estate
contacteaza

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.