FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

APARTAMENT 5 CAMERE, 230mp UTILI, HERASTRAU

contacteaza Vezi telefon

APARTAMENT 5 CAMERE, 230mp UTILI, HERASTRAU

DE INCHIRIAT
1.990EUR

APARTAMENT 5 CAMERE, 230mp UTILI, HERASTRAU

nr identificare: 415852

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 5
suprafata: 230 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Baneasa
Vezi harta
reprezentant:
Cheptea Madalina

Raich & Raich Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Raich&Raich Premium Real Estate va recomanda spre inchiriere un apartament de 5 camere, situat intr-un imobil cu 3 etaje+4 etaj retras, la etajul 2, imobil edificat in anul 2013.

Imobilul este situat intr-o zona de case/vile, cladiri cu regim de inaltime redus, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, pe strada Somesul Rece.
La cateva minute gasim Mall Baneasa, imobilul fiind foarte bine deservit atat din punct de vedere al serviciilor, cat si de multiple mijloce de transport in comun.

Ca si compartimentare, apartamentul de 230 mp utili, este decomandat, fiind compus din living cu dinning, 4 dormitoare-unul este in prezent amenajat ca birou, 3 bai (una dintre bai deserveste dormitorul matrimonial, 3 terase cu orientare pe 3 laturi ale cladirii, bucatarie complet mobilata si utilata. Spatiile sunt foarte generoase, apartamentul beneficiind si de spatii de depozitare atat in interiorul apartamentului (dressinguri buit-in), cat si de o boxa la subsolul imobilului.
Apartamentul are delimitata zona de zi-living, bucatarie, birou, baie, de zona de noapte-3 dormitoare, 2 bai. Pentru o familie cu copii mici, in locul biroului se poate amenaja un dormitor pentru bona familiei.
Proprietatea este renovata modern, beneficiaza de sistem de incalzire cu pompe de apa MITSUBISHI, incalzire in pardoseala, racire prin ventiloconvectoare automon, montat doar pentru aceasta proprietate, ceea ce reduce semnificativ cheltuielile la incalzire/racire iarna/vara.

Cladirea are un apartament pe nivel, este deservita de lift, paza si supraveghere video non-stop, iar blocul are garaj subteran, unde beneficiati de doua locuri de parcare. Apartamentul este dotat cu video-interfon, sistem de alarma.

Va invit la o vizionare!

caracteristici:

Suprafata utila: 230MP
Suprafata construita: 310MP
Nr. camere: 5
Nr. dormitoare: 4
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 3

Etaj: 2
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2013

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Cheptea Madalina

Raich & Raich Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.