FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Inchiriere apartament 3 camere | Premium, vedere parc | Central Park

contacteaza Vezi telefon

Inchiriere apartament 3 camere | Premium, vedere parc | Central Park

DE INCHIRIAT
\ 1.100EUR

Inchiriere apartament 3 camere | Premium, vedere parc | Central Park

nr identificare: 880433

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 3
suprafata: 116 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Stefan cel Mare
Vezi harta
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Despre proprietate

Accesand pentru inchiriere acest apartament cu 3 camere pe care il propunem in complexul rezidential Central Park - Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu, te vei bucura de un camin luxos si rafinat.

Locuinta are o suprafata utila de 116 mp si se afla la etajul 9 al unui imobil cu 11 etaje finalizat in anul 2008. Vei beneficia de 3 camere decomandate (2 dormitoare), o bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare si de 1 terasa generoasa cu vedere catre parcul interior al complexului.

In livingul generos regasim si zona de dinning. De aici puteti sa pasiti catre terasa cu vedere superba catre parc si holul care conduce catre bucataria separata si zona de odihna.

Ai mai mult confort termic cu geamuri de tip termopan cu tamplarie din aluminiu, aer conditionat si centrala termica a imobilului. Dispui de conexiune la internet, cablu tv si telefon si ai parte de mai multa siguranta cu usa metalica, intrarea cu interfon, iar blocul are lift si garaj, unde beneficiati de 1 loc de parcare. Clasa de performanta energetica: A.

Central Park, cel mai frumos complex rezidential din Bucuresti, iti ofera confort maxim si o ambianta moderna, totul la cateva minute de centrul orasului. Vei avea parte de un parc privat spatios, securitate maxima, spatii comune elegante si vecini cu un standard ridicat de viata.

caracteristici:

Suprafata utila: 116MP
Suprafata construita: 160MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 9
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2008

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.