FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 2 camere mobilat Premium - Cortina Residence - Parcare - View Superb

contacteaza Vezi telefon

Apartament 2 camere mobilat Premium - Cortina Residence - Parcare - View Superb

DE VANZARE
\ 219.000EUR

Apartament 2 camere mobilat Premium - Cortina Residence - Parcare - View Superb

nr identificare: 886396

Detalii:

tip: Apartament
camere: 2
suprafata: 62 MP (utili)

localizare:

oras: ,
cartier: Baneasa
Vezi harta
reprezentant:
Pletea Alexandru

Despre proprietate

Va prezentam acest superb apartament de 2 camere, situat intr-o zona ravnita a Bucurestiului, cu acces imediat in zonele de interes ale orasului. Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Apartament este format din living plus dormitor, baie, dining room si bucatarie , la etajul 12, complet utilat. Apartamentul include in pret si un loc de parcare in subteran.
Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential finalizat in anul 2016, ansamblul de locuinţe este format din 270 de apartamente, poartă semnătura unei celebrei companii de arhitectura. Spaţiile comune interioare si facilităţile au fost special gândite pentru a crea o ambianţă relaxantă şi placută privirii. Clădirea va beneficia de recepţie şi pază 24h, sală de fitness, magazine, restaurante dar şi o superbă gradină privată.

caracteristici:

Suprafata utila: 62MP
Suprafata construita: MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 12
Compartimentat: semidecomandat
An constructie: 2016

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Pletea Alexandru

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.