FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 3 Camere, 22 Decembrie, Zona 7 Noiembrie

contacteaza Vezi telefon

Apartament 3 Camere, 22 Decembrie, Zona 7 Noiembrie

DE VANZARE
\ 75.000EUR

Apartament 3 Camere, 22 Decembrie, Zona 7 Noiembrie

nr identificare: 870265

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 59 MP (utili)

localizare:

oras: Mureș, Târgu Mureș
cartier: 7 Noiembrie
Vezi harta
reprezentant:
Cioanta Simina

Despre proprietate

Șase apartamente disponibile!!!
Apartamentul oferit spre vânzare se află situat în Cartierul 7 Noiembrie, în apropierea diverselor magazine, a Spitalului Județean, a Facultății de Medicină și stațiilor de autobuz. Acesta este situat la etajul cinci al unui bloc format din cinci etaje plus mansardă. Apartamentul dispune de scară interioară. Blocul dispune de lift.

Cu o suprafață de 59 mp, apartamentul este confort I și este împărțit în trei dormitoare , o bucătărie complet mobilată și utilată și două băi. Încăperile sunt amenajate cu parchet, gresie, faianță și geamuri de tip termopan.

Locuința dispune de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică proprie. Siguranța imobilului este oferită de ușa metalică și de acces privat.
Cei interesați pot achiziționa acest apartament ideal pentru investiție , complet mobilat și utilat la prețul de 75.000 Euro.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

caracteristici:

Suprafata utila: 59MP
Suprafata construita: 69MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 5
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2000

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Cioanta Simina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.