FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 3 Camere, Confort Lux, Zona Budai

contacteaza Vezi telefon

Apartament 3 Camere, Confort Lux, Zona Budai

DE VANZARE
\ 115.000EUR

Apartament 3 Camere, Confort Lux, Zona Budai

nr identificare: 879407

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 75 MP (utili)

localizare:

oras: Mureș, Târgu Mureș
cartier: Budai
Vezi harta
reprezentant:
Cioanta Simina

Despre proprietate

Apartamentul ultralux, decomandat oferit spre vânzare se află pe Strada Bobâlna, din Cartierul Budai, în zona semicentrală a orașului. Locuința este situată la etajul doi al unui bloc format din zece etaje. Blocul dispune de lift, izolație exterioară, monitorizat video, etc.

Fiind confort I, imobilul ocupă o suprafață de 75 mp. Proprietarii vor avea la dispoziție două dormitoare, un living generos, un balcon, o baie , o bucătărie complet mobilată și utilată , toate electrocasnicele fiind și de cea mai bună calitate. De asemenea mai dispune și de o pivniță și acces la uscătorie. gresie, faianță și parchet.

Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan.

Aveți oportunitatea de a achiziționa acest apartament complet mobilat și utilat, lux la prețul de 115.000 de euro, prețul fiind negociabil.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

caracteristici:

Suprafata utila: 75MP
Suprafata construita: 85MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 2
Compartimentat: decomandat
An constructie: 1989

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Cioanta Simina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.