FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament Nou 2 camere de vanzare Gara,

contacteaza Vezi telefon

Apartament Nou 2 camere de vanzare Gara,

DE VANZARE
\ 81.000EUR

Apartament Nou 2 camere de vanzare Gara,

nr identificare: 9801

Detalii:

tip: Apartament
camere: 2
suprafata: 48 MP (utili)

localizare:

oras: Iași, Iași
cartier: Gara
Vezi harta
reprezentant:
Diaconu Cristian

Despre proprietate

Apartament nou, cu 2 camere, cu suprafata totala de 60Mp.

Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential nou, constructie 2018, structura pe cadre, situat  intr-o zona foarte accesibila, in zona Garii, foarte aproape de mijloace de transport, centre comerciale, scoli, gradinite si principalele puncte de interes ale orasului.

Calitatea finisajelor: gresie, faianta, parchet, centrala termica de apartament, obiecte sanitare in baie, usi de lemn interior, usa metalica la intrare, tamplarie tripan cu 5 camere de izolatie si termosistem de 100 mm la exterior reprezinta garantia pentru obtinerea unor rezultate deosebite, dar si pentru durabilitatea lucrarilor executate

Pretul pentru plata cash in avans.

Localizarea face ca accesul catre Copou, Centru, Piata Unirii, Nicolina, Gara, Billa, Tatarasi, Alexandru, Podu Ros, Tudor Vladimirescu, Pacurari, Dacia, Galata, Targu Cucu, Podu de Fier, Frumoasa, Cug sa fie foarte usor atât cu maşina cât şi cu mijloacele de transport în comun.


caracteristici:

Suprafata utila: 48MP
Suprafata construita: 60MP
Nr. camere: 2
Nr. bucatarii: 0
Nr. bai: 1

Etaj: Intermediar/10
An constructie: 2018

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Diaconu Cristian

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.