FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

coronavirus BUSINESS UPDATE. 60 de zile gratuitate la anunturi 

Apartament NOU 2 camere I Ultrafinisat

contacteaza Vezi telefon

Apartament NOU 2 camere I Ultrafinisat

DE VANZARE
\ 149.000EUR +TVA

Apartament NOU 2 camere I Ultrafinisat

nr identificare: 868393

Detalii:

tip: Apartament
camere: 2
suprafata: 51.66 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Dacia
Vezi harta
reprezentant:
Staicu Alina

NSI Real Estate & Credit Partner
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Va propunem un apartament situat intr- unul dintre cele mai noi proiecte rezidentiale Premium din zona centrala ce ofera o solutie integrată a conceptului de locuință, indeplinind cele mai importante criterii de spațiu sau localizare.
Pozitionat aproape de Piața Romană, proiectul ofera acces la toate facilitățile de care familia ta are nevoie: spital, școală, grădiniță sau timp mai scurt până la locul de muncă. In centrul zonei comerciale Gemeni, cu Concept Store Mega Image și piața agroalimentară, te bucuri de fructe și legume proaspete în fiecare zi.

Preturile pentru acest tip de apartament situat la etajul 5, pretul include TVA si este 149.000 EUR.
Beneficiile se continua prin conceptia boxelor pentru depozitare și 2 niveluri de parcare, un lobby de acces cu recepție.
Locurile de parcare subterana sunt disponibile la 18.000 EURO plus TVA (nivel -1) si 15.000 EURO plus TVA (nivel 0).

Siguranța este una dintre priorități, astfel ca este prevăzut accesul și cu video interfon, atât în curte cât și în imobil.
Alecu Russo 10 excelează în domeniul funcționalității, prin reducerea costurilor de întreținere datorită contorizării individuale pentru fiecare apartament (apă, electricitate, gaz).

Toate apartamentele sunt luminoase, inteligent compartimentate cu un living spatios si ofera prin simplitate, eleganta si confort locul perfect care pentru tine insemana " ACASA".

Info tehnice si finisaje Premium : Instalații termice Rehau | Încălzire în pardoseală sau convențională I Hidroizolații Bauder | Termoizolație Baumit I Centrală de apartament Ferolli I Pardoseală tip deck I Parchet din lemn triplu stratificat I Tâmplărie exterioară din Aluminiu tip tripan, Low E, 4S Aparatură electrică Bticino I Video interfon I Uși de interior tubulare | Uși de intrare în apartament anti efracție cu închidere în 12 puncte, clasa de siguranță 3, Italia I Placari premium pentru bai si bucatrarie Porcelanosa si Marazzi.
Accesul la solutiile de creditare ipotecara este asigurat in parteneriat cu Unicredit Bank, BCR, BRD, Banca Transilvania si Alpha Bank.
Poti alege sa valorifici discount-ul de 10% pe care ti-l oferim in dar, in parteneriat cu Mobexpert Pipera, pentru mobilier si decoratiuni interioare.

Suntem incantati sa iti oferim suportul nostru in procesul tau de selectie si iti stam la dispozitie pentru a programa o vizita!

caracteristici:

Suprafata utila: 51.66MP
Suprafata construita: 75.34MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 5
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2019

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Staicu Alina

NSI Real Estate & Credit Partner
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.