FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vanzare duplex penthouse 4 camere | Parcul Circului | Barbu Vacarescu

contacteaza Vezi telefon

Vanzare duplex penthouse 4 camere | Parcul Circului | Barbu Vacarescu

DE VANZARE
\ 330.000EUR +TVA

Vanzare duplex penthouse 4 camere | Parcul Circului | Barbu Vacarescu

nr identificare: 12889

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 4
suprafata: 110 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Barbu Vacarescu
Vezi harta
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Despre proprietate

Profitati de oportunitatea de a achizitiona un duplex / penthouse spatios situat intr-o zona rezidentiala linistita a capitalei - Barbu Vacarescu, Parcul Circului.

Apartamentul are o suprafata generoasa de 174 mp (110 mp utili) si este situat la etajele sapte si opt ale unei cladiri construite in anul 2010. Este decomandat si include patru camere, doua grupuri sanitare, o bucatarie inchisa si o terasa. Apartamentul este nemobilat.

La nivelul inferior se gasesc living-ul generos si bucataria. Living-ul este spatios si luminos. Peretele exterior include ferestre largi, care dezvaluie o priveliste panoramica a orasului. Bucataria inchisa este complet mobilata si utilata. Aceasta include mobilier divers de depozitare, tamplarie din aluminiu, un aragaz si o hota.

Accesul spre nivelul superior se realizeaza prin intermediul unei scari interioare, placata cu marmura. Aici se gasesc dormitoarele, deosebit de primitoare si de spatioase. Grupurile sanitare sunt finisate cu materiale de calitate, amenajarea mizand pe nuante de oranj si caramel.

Apartamentul detine ferestre de tip termopan, aer conditionat in toate camerele, centrala termica pe bloc, usa metalica, acces prin interfon, tamplarie de aluminiu, scara interioara. Cladirea beneficiaza de paza permanenta, in colaborare cu firma de paza BGS. Panourile solare ofera o alternativa ecologica si economica de obtinere a energiei. Cladirea detine scari de incendiu. Clasa de performanta energetica: A.

Imobilul este situat in zona Barbu Vacarescu - Tei / Parcul Circului, un cartier rezidential linistit aflat in plina dezvoltare. Printre avantajele zonei amintim linistea si spatiile verzi numeroase, accesul facil spre centru si zona de nord, scolile si gradinitele de inalta tinuta, restaurante si cafenele cochete. Foarte aproape se gasesc supermarket-uri mari Kaufland si Billa.

caracteristici:

Suprafata utila: 110MP
Suprafata construita: 174MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 3

Etaj: 7
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2010

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.